*Nettavisen* Sport.

En kald vinner

Foto: Hesteguiden.com

Vi byr på en Elding-sønn som vår V4-banker i Skellefteå fredag.

05.10.12 09:30

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Vi byr på to bankere
Oddstips: Godtgående Sevilla vinner

Sportspill har holdt strålende tipsform i en lengre periode nå, og i innledningen på denne uken har vi spilt inn totalt flotte 50 412 kroner på våre foreslåtte spill (mandag, tirsdag, onsdag og torsdag)!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Fredag byr vi på V4-tips til Skellefteå og V65/V5/DD-tips til Jarlsberg. Det er en meget åpen V4-omgang vi står ovenfor i Skellefteå, spesielt siden storfavoritten 7 Center Min er strøket i V4-2. Vår banker for omgangen kommer ut i V4-3 og Elding– sønnen 5 Spilta Elden har et meget billig løp på papiret.

Innleveringsfrister Skellefteå:
V4 kl 12.20
DD kl 12.37
V5 kl 13.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

5 Spilta Elden har vært meget bra i det siste selv om han ble uplassert sist. I det løpet ble det galopp samt han møtte helt andre konkurrenter enn han gjør i dag. Springspor på strek med kun fem hester og med den starthurtigheten Elding–sønnen innehar så skal det være en god sjanse på tet. Uansett er hestene på innsiden lysten på ryggen til vår banker for ingen av de andre strekhestene er levnet noen sjanser. Går han ned mot rekorden sin på 30,6/2100m så vinner han dette løpet. Vi tror dyktige Patrik Nygren tar vare på muligheten i sulkyen. Umeå-treneren Nygren står for øvrig med 29 seire på 390 kjørte løp i år og har akkurat passert 2 mill SEK innkjørt hittil i 2012.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tredjevalget er best
11 No Way Laday har toppform i kroppen, så det var litt synd med sporet denne gangen. Bakspor på en rask 1640 meter volte er ikke den enkleste utgangsposisjonen, men at det er vinnerform i kroppen hos Credit Winner–sønnen er sikkert. Sist tapte han bare for gode Delmonica Sund (V75-hest) og gangen før B.B.S Mandarino som vi varslet for på V65 her for noen uker siden. Vi mener at Krister Søderholm sitter bak den hesten i feltet med best form så bare det klaffer litt med posisjonene underveis skal No Way Laday regnes med en solid vinnersjanse. Spillerne sender ham til start som et tredjevalg, kun markert på 22%.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag