Gå til sidens hovedinnhold

En kamp for Bengts muskler

Bengt Sæternes tror møtet med Glentoran blir en kamp der muskelmassen kan bli avgjørende. Du kan følge kampen direkte her i kveld kl 2030

iBergen.no (Belfast/Bergen)

Mens journalistene fra Belfast tror på tosifret seier til Brann i kveld, er Brann-spillerne av en litt annen oppfatning.

- Tosifret? Nei det tror jeg ikke det blir, sier Bengt Sæternes og minner om kampen da Brann "banket" Follese med 1-0 i cupen i år.

Fysisk
Sæternes regner med at Glentoran er som britsike lag ellers - fysisk sterke.

- Det blir nok mange tøffe dueller i kampen. Vil tro det blir vanskelig å bryte igjennom forsvaret. I alle fall i starten av kampen. Men vi bør avgjøre kampen her borte slik at det ikke blir for spennende i hjemmekampen.

- Er dette en kamp for deg?
- Ja det er det vel på en måte siden det garantert blir mange harde dueller, smiler egersunderen.

Spennende med Migen
I Robbie Winters skadefravær er det Migen Memelli som skal kjempe på topp sammen med Sæternes. Den albanske oksen er kanskje ikke like robust som Sæternes rent fysisk, men er hard og tøff i spillestilen.

- Vi har ikke spilt så mye sammen så det blir spenennde. Håper vi klarer å kommunisere så pass at vi finner hverandre, sier Sæternes til iBergen.no.

Heller ikke Petter Vaagan Moen har noen tro på at det blir tosifret i kveld.

- Nei, det har jeg ingen tro på. Men vi skal selvsagt gjøre vårt beste, sier venstrekanten som gliste stort da han fikk se gressteppet på The Oval i går kveld. For ingen lag i verden kunne klaget på den utrolige matten.

- Det er den beste banen jeg noen sinne har sett. Virkelig en bane for meg, sier Petter og hentyder til de mange kampene i eliteserien der banene har ødelagt litt for spillestilen hans.

Starter trolig med Monkam
Brann holder fremdeles kortene tett til brystet med tanke på laget i kveld. Men mye tyder på at Janez Zavrl tar plassen til Olafur Örn Bjarnason i midtforsvaret. Arnaud Monkam ser også ut til å få tillit fra start. Charlie Miller spiller trolig den andre omgangen.

Branns trolige lag:

Johan Thorbjørnsen - Bjørn Dahl, Janez Zavrl, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Martin Knudsen, Arnaud Monkam, Helge Haugen, Petter Vaagan Moen - Migen Memelli, Bengt Sæternes.

Benken: Steffen Haraldsen, Christian Kalvenes, Charlie Miller, Olafur Örn Bjarnason.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken