*Nettavisen* Sport.

En klink vinner fra Goop

Foto: hesteguiden.com

Olle Goop tar med seg to hester til Bjerkes lunsjtrav. Og kan vinne med begge. Sjekk torsdagens lunsjtips.

Det er ikke hverdagskost at svært meritterte Olle Goop dukker opp under Bjerkes lunsjtrav. At Goop-hestene starter jevnt og truut i Norge, er ikke veldig rart, da Olle og Bjørn Goop har mange norskeide hester på stallen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Det er uansett ikke lett å se hvordan 2 Mellby Trader skal tape i V5-2. Hoppa har vunnet tre av sine seks starter hittil i år og begge startene etter pause er vunnet helenkelt. Riktignok var det svært bilig selskap i et stallmannsløp nest sist, men sist på Solvalla så det svært enkelt ut fra tet. Motstanden torsdag er mildt sagt skral, og vi kan nesten bare se galopp imot.

9 Turbo Fly vant et bløffløp fra tet sist, men står nærmest ved favorittfall. 4 Essmy er en enkel sak, så må ha det servert og både 1 Tinka og 3 J.T.'s Vacation liker best å slikke innersporet hele veien. Nei, dette skal være grønt lys for grønn kusk Olle Goop.
Rangering V5-2: A: 2 B: 9-4-1-3 C: 5-10-7-6-8

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Formløse hester på farten i innledningsløpet med lite startpoeng og attpåtil over sprint, men noen hester skiller segklart ut fra mengden. Vårt førstevalg blir vår lunsjbanker fra 4. november, 6 Interruption Vint. Gjorde en strålende langspurt ved den anledningen til andre etter å ha sittet stengt som mulig vinner i starten før. Fikk ikke med utfallet å gjøre sist i et tøft løp på Jarlsberg. Her er det ned minst to klasser og dette må være en bra vinnersjanse.

9 Bronx Sisu er nok den beste hesten og kommer fra Olle Goops kvalitetsfylte stall for å sanke startpoeng. Bronx Sisu har vært tøft matchet i hele år og har vunnet fem av fjorten starter. I fjor vant Conway Holl-sønnen fire av seks starter, så det er ingen tvil om at dette er en kapasitetshest. Kommer nå tilbake etter et par måneders pause (var ikke som best før pausen og holder litt usikker form) og er garantert med å gjør opp om seieren.

Det er ikke mye mat i de øvrige hestene i dette feltet. 2 Hangman står fint til, satt litt fast sist og kan muligens være tethesten. Litt skummel derfra. 10 Nice New er en habil sprinter, som kommer tilbake etter noen måneders pause. Mer er det ikke verd å nevne fra V5-1:
Rangering V5-1: A: 6 B: 9-2-10 D: 3-8-4-5-12-11-7-1

Annonse: Øivind Grøstad byr på en helfrekk 15-oddser i V5-4 på Bjerke

V5-3:
Da er det klart bedre klasse på den tredje avdelingen, der en rekke lovende ungdommer er på farten. Olav Mikkelborg har trukket innersporet med sin fireårshoppe 1 Blueridge Pride. Hoppa gjorde en lovende debut på Biri sist, og ble god toer etter å ha travet i dødens hele løpet. Helt sikkert forbedret med det løpet i kroppen og her kan teten være innen rekkevidde.

3 Curre Corner og 5 O'Littlebigjoe er to bra gjester fra Färjestad. Førstnevnte gjorde et fint løp til annen sist på Färjestad og er under utvikling. Trener Morgan Ivarsson tror hesten kan få tet. 5 O'Littlebigjoe spurtet flott til andre bak lovende I'm Ken sist. Travet endelig feilfritt da og tåler å gjøre en del selv.

2 Black Pearl One mente Bjørn Steinseth var en klink vinner i debuten sist, men det ble stor startgalopp. Opphentingen etterpå var bra. 7 Chip Line gjorde et fint inntrykk i seiersløpet nest sist på Jarlsberg og gjorde en flott opphenting etter galopp sist. Det er en fin type dette og også dette er en hest som tåler å gjøre litt selv.

8 Pirana gjorde også en lovende debut for Vidar Hop sist som toer etter reise i dødens mesteparten av løpet. Er nok forbedret med den blåseren i kroppen.
Rangering V5-3: A: 1 B: 3-5-2-7-8 C: 9-10-11-3-4

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-4:
Ingen tvil om at 3 Hitch Hiker er den beste hesten i den fjerde avdelingen. Men galopper har ødelagt i fire løp på rappen nå. Torsdag skal det være bra muligheter for tet, og en feilfri Hitch Hiker i tet taper neppe dette. Bankeralternativ for de friske. Tom Horpestad har en bråte med stallhester som presterer ujevnt og 6 Needlefish er blant disse. Har vist fin kapasitet de dagene han traver og møter jo vesentlig billigere selskap enn i Sverige. Andrevalg.

11 Superritj har vunnet på Momarken tidligere i år og hatt en fin sesong med nærmere 100 000 kroner innkjørt. Spor elleve trenger ikke bety mye i et så ujevnt felt.

1 Beak's Ocean har ikke vist allverden på en stund, men vi registrerer at Frode Hamre tar turen til lunsjtravet for å kjøre denne og Baldergutt i V5-5, Frode Hamre skal neppe på juleshopping i hovedstaden, og med perfekt smygreise er ikke Beak's Ocean helt sjanseløs.
Rangering V5-4: A: 3 B: 6-11-1-8 C: 5-9-10-4-2-12-7

V5-5:
Det er fare for lav utbetaling under lunsjtravet på Bjerke torsdag, og i V5-finalen skiller 9 Spik Tara og 1 Dag seg noe ut. Spik Tara presterte under pari både tredje sist på Jarlsberg og nest sist på Bjerke. Sist var hoppa tilbake som vinner etter å ha travet i dødens hele veien. Huin møter tøffere selskap torsdag, men for engangs skyld slipper trolig Spik Tara å gjøre grovjoggen selv.

1 Dag syns vi burde tatt ned Turbo Prins sist, med tanke på det umenneskelige løpet som sistnevnte fikk. Han er lur, denne Dag, og er aldeles ikke til å stole på. 4 Løve Pål innbiller vi oss er på vei mot formen. Gikk et helt greit løp fra tet etter pause nest sist (firer da) og hang brukbart med mot gode hester i et tidsløp på Drammen sist. Kan være tetaktuell her.

Kapable 6 Argr G. kommer tilbake etter tre måneders pause. Også dette er en vriompeis, som går litt i rykk og napp. fartsmessig er han mer enn god nok, men viljen er veldig variabel. 2 Baldergutt skuffet mye fra tet i sin siste start, nå setter Frode hamre seg opp og Frode har vist seg å ha et meget godt håndlag med de få kaldblodshestene han kjører (merk spesielt Sibbe).
Rangering V5-5: A: 9 B: 1-4-6-2 C: 8-5-3-7-10-11

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.