RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En million kroner skal deles ut

(Hesteguiden.com)
Sist oppdatert:
Det er jackpot under fredagens V65 på Biri og en million kroner ekstra ligger i potten. Sjekk våre V65-tips.

Norsk Rikstoto fortsetter altså suksessen med å ha V65 på fredager. Sist fredag var det ingen spillere som klarte seks rette, og derfor ligger det 978 827 kroner i potten allerede i kveld (legges i sekserpotten). Med en forventet omsetning på rundt fire millioner kroner, ville det normalt vært 1,3 millioner i sekserpotten. Når det da allerede ligger en million kroner der i kveld, er det svært gode forutsetninger for spillerne, og det er vel verd å øke innsatsene litt.

Klikk her for å se våre V65-forslag til Biri

Omgangen som sådan, ser slett ikke lettløst ut og det ligger gode penger i luften for de som klarer å løse rebusen. Og husk at i V65 fordeles premiepotten 50/50 mellom seks og fem rette, så det kan bli svært gode penger for fem rette også.

Under tirsdagens lunsjtrav på Bjerke låste vi den andre avdelingen på to hester, vinneren 9 Gylden Kongen og fartsfylte Tamarin. Tamarin galopperte fra start (bilstart da), kom likevel opp til lederduoen i den siste svingen, men galopperte så påny. Det er ikke helt utenkelig at Tamarin kunne utfordret vinneren Gylden Kongen uten den siste galoppen. Tamarin ble tilslutt nummere fire i løpet.

I kveld er det voltestart, Tamarin starter fra strekdistansen. Kun tre hester starter fra strek og Tamarin står ytterst av disse. Her kan kusk Olav Mikkelborg ta det litt safe fra start og kjøre seg til etter noen hundre meter. Motstanden denne fredagen er langtfra avskrekkende, og uten galopp synes vi Tamarin skal ha en svært solid vinnersjanse i dette løpet. Det er fin klasse og fart i denne toppstammede femårshoppa fra Olav Mikkelborgs stall.

Hesten imot er først og fremst 9 Ellykke som gjorde et flott og sterkt seiersløp sist. Men normalt henter ikke Ellykke 20 meter på vår banker. Nå som 12 Kolberg Stjerna er blitt strøket, er det ellers svært mye formløse og viljeløse hester på farten i dette løpet og dermed lar vi Olav Mikkelborg få alle "jackpotkronene" våre denne fredagen.
Rangering V65-2: A: 3 B: 9-8-7-13-2 C: 6-1-4-5-11-10

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V65-1:
V65-ballet starter med et fint løp for varmblodshester i mellomklassen og her blir det kjøring på startsiden, selv om distansen er 2100 meter. I utgangspunktet har Olav Mikkelborg en flott vinnersjanse også her, nå med stallhesten 3 C.C. Seventy Five. Men når det varsles kjøring fra start med både 1 Brave Boy og 2 Baltic Jet (som begge kan flytte beina på en startside), er det en viss fare for at C.C. Seventy Five kan bli fanget opp i dødens. Uansett er C.C. Seventy Five formhesten i feltet og den blir vårt førstevalg.

1 Brave Boy gjennomførte en fin fireårssesong, selv om det ikke ble noen seire. Møtte stort sett årgangseliten og det er mye av forklaringen. Gjorde et helt greit løp etter pause sist, men senest 5. november gjorde Holm-traveren et flott løp til annen bak tetløpende Rolling Star. Det kan være tet hele veien i kveld, husk at det er en voldsom fordel å sitte i tet på Biribanen.

Knallform er det også på 6 Glaziers Broadway som er strøket inn et spor nå (5 Baron Chance er blitt strøket). Har møtt gode hester den siste tiden, og vi likte hesten spesielt godt som toer bak Hitchcock på Bjerke tredje sist. 2 Baltic Jet har trukket et flott startspor, holder uviss form, men har gjort noen pangløp i sin karriere. 9 Krutov må nesten bli tja, men kusk og trener Per Oleg Midtfjeld holder form, så vi krysser på største forslaget.
Rangering V65-1: A: 3 B: 1-6-2-9 C: 4-11-7 D: 10-8

V65-3:
Et helskummelt løp venter oss i den tredje avdelingen der 5 Juliane K. kommer til å bli favoritt sammen med Stian Eilefsen. Kusken har ikke vunnet løp siden 13. mai (med Lundprins) og er variabel i sulkysetet. Og Juliane K. har også opptrådt svært ustabilt, så dette er definitivt ikke en favoritt til å stole på.

Meget underspilte 11 Magic S.K blir vår favoritt (kun markert på ufattelige 2 prosent i morgentimene fredag). Er ikke så verst denne hesten og kusk Kai Johansen har tro på hesten sin. Spor elleve bak startbilen er selvsagt ikke optimalt, men motstanden er bedrøvelig og vi prøver en frekkis.

2 Fancy Tile var slått av nevnte Magic S.K sist (satt da i tet) og er gjort til et fjerdevalg av spillerne (markert på kun fem prosent). Står fint til i kveld og er under utvikling. 7 Riverlands Mr. Hitman galopperte som vinner i et bra treårsløp på Klosterskogen tredje sist (ut av den siste svingen). Det var i regi Tom Horpestad. Gjorde sin første start i ny regi sist, og det var ikke oppfløftende. Vanskelig startspor i kveld og kun en liten outsider for oss.

Vi anbefaler garderinger så langt lommeboken tillatter i dette løpet. Det lukter overraskelser her.
Rangering V65-3: A: 11 B: 2-5-7-1-10-9 C: 12-3-8-6 D: 4

V65-4:
Nok et vrient løp, men bra klasse på en del av hestene. Favoritt i spillet og hos oss blir 3 Apollo Håleryd. Gjorde et råsterkt løp fra dødens i sitt første løp etter tre måneders pause, og er normalt forbedret i kveld. Spor tre bak bilen er bra, men det er risiko igjen for at Ottersen-traveren havner i dødens da han ikke er blant de kjappeste på startsiden.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Biri

Tilbake etter lang pause kommer kapasitetstraveren, 9 Baldrian Pedro. Pedersen-traveren gjør ofte svært gode løp etter pause, og spor ni trenger aldeles ikke bli feil. 2 Imperial Broline kan være tethesten her, gjorde en knallsterk opphenting etter galopp sist. Olav Mikkelborg vil nok også prøve seg på startsiden med 6 King Volo. Skuffet litt som blytung favoritt i et lunsjløp på Bjerke sist, men ble da offer for en hissig konkurrent på utsiden som trykket farten voldsomt opp.

Fra bakspor er det heller ikke helt utenkelig at formhestene 11 Fabian As (fin stil på hesten sist, men satt da i tet) og 10 Butterfly Star (skuffet nest sist, forbedret igjen sist) kan sitte der dersom tempoet blir høyt i front. 5 Rubin Princess bankerspilte vi nest sist, men da skuffet hesten fra tet (fikk riktignok hardt trykk i front da).
Rangering V65-4: A: 3 B: 9-2-6-11 C: 10-5-1-12-4-8-7

Annonse: Kr 62 013 innspilt på Biri sist fredag! I kveld jakter Øivind Grøstad jackpotkroner på samme bane med et mulig "sykt" sjokk i V65-3

V65-5:
1 King Boszorg blir vårt drag i V65-5/DD-1. "Gamlingen" gjorde en svett avslutning i sitt siste løp på Bjerke. Satt da i fjerde innvendig og formelig fløy over mål. Står endelig i et godt startspor i kveld, og det skal være svært bra sjanse for at King Boszorg klarer å forsvare sitt innerspor. Og med velkjørende og taktisk gode Geir Vegard Gundersen i sulkyen (en mester i å disponere tempoet fra tet) skal det være en svært god mulighet for at King Boszorg styrer dette løpet fra start til mål.

8 Super Tail ble berget av streken sist (en rakettspurtende Gidde R. Icke kom akkurat for sent). Fra spor åtte i kveld blir det igjen sjanseartet for seiersmaskinen til Kai Johansen (21 seire på 36 starter) og dersom Geir Vegard Gundersen får dirigere i front kan det bli tungt å hente King Boszorg tilslutt.

4 Vinn De Luxe er ikke veldig begeistret for bilstart og første rekke bak bilen. I to av hestens tre siste autostartløp har hesten blitt disket. Kapasiteten på den flotte traveren til Evy Marie Brinch er velkjent, men vi tror han får trøbbel med å slå våre to favoritter i kveld og velger å låse dette løpet på King Boszorg og Super Tail. Vi nevner ellers kort at 9 Pompier har hatt mye utur i det siste, og kan få et helt perfekt løp i rygg på King Boszorg i kveld.
Rangering V65-5: A: 1 B: 8-4-9 C: 5-3-10-7 D: 2-6

Klikk her for å se våre DD-forslag til Biri

V65-6:
Dersom vi hadde vært skråsikre på at 1 Fautveien forsvarer sitt innerspor bak bilen i V65-finalen hadde vi trolig bankerspilt Fautveien også. Men startsiden er litt uviss her og vi velger derfor å gardere litt. Fautveien var strålende fra dødens sist fredag på Biri etter pause og fightet helt til mål. Løp i kroppen nå og veldig god vinnersjanse.

Knallform holder også 9 Ramstad Knerten. Knallgod treer bak formhestene Dag og Remsvarten nest sist på Bjerke, kanskje ikke like god sist. Litt enklere motstand i kveld og Ramstad Knerten er første motbud til vår favoritt. 8 Gann Min er så rask fra start at han muligens kan sitte i tet ut av den første svingen. Har kanskje ikke vært som best i sine to siste starter (måtte gi tapt fra tet mot nettopp Ramstad Knerten nest sist på Bjerke) og har vært uryddig i travet nedover oppløpet. En måneds pause kan ha gjort godt.

Vi synes vel egentlig disse tre hestene skiller seg litt ut. 12 Willy Billy ble offer for et "rakettangrep" i tet sist og måtte fire litt i sluttfasen, mens 11 Engesve Odin ikke ser ut til å veldig lyst til å vinne travløp for tiden (stoppet fryktelig mye på de siste metrene sist).
Rangering V65-6: A: 1 B: 9-8-12 C: 11-5-4-2-10-7 D: 6-3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere