RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En mistress og Johan

Sist oppdatert:
Ei flott hoppe og en formsterk hingst er de klare forgrunnsfigurene på Klosterskogen torsdag. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny torsdag:
Jackpot V75 Åby: Voldsomme 72 millioner i potten
Oddstips: Malmø best i Skåne

Torsdag er det en fantastisk fin meny å spille om for oss nordmenn. Det starter forsiktig med lunsjtrav på Bjerke, men til kvelds kan vi spille både V65 til Klosterskogen og ikke minst spille om voldsomme penger i V75-spillet under jackpotomgangen på Åby travbane i Göteborg. En eventuell alenevinner kan ta med seg ufattelige 72 millioner kroner. Kupongen til torsdagens V75 må være innlevert senest kl 19.30. Når det gjelder V65-løpene på Klosterskogen må kupongene være innlevert senest kl 19.

Langtur betaler seg
Vår hovedbanker i kveldens V65 er vel kjent med Klosterskogen. Det handler om 4 Johan Herbjørn som helt inntil for et halvt år siden hadde Klosterskogen som hjemmebane. Nå er hesten i trening hos Kåre Refsland i Rogaland. Kom ut i ny regi i november i fjor, men fungerte da ikke som best. Dermed ble det vintertrening og for en måned siden var det dags for årsdebut. Det endte med vanntett seier fra tet på Forus. En uke senere var hesten enda bedre da han avviste den svært gode hoppa Ulsrud Tea veldig greit mot mål. Når Kåre Refsland og Åsbjørn Tengsareid velger å ta den lange turen til Klosterskogen torsdag, må det bety solide seiersambisjoner. Fra et nydelig fjerdespor bak bilen, tyder alt på tidlig tetkjenning torsdag og derfra tror vi ikke Johan Herbjørn taper. Vår hovedbanker.
Rangering V65-6: A: 4 B: 7-8 C: 2-1-5-10-11-6-9-12 D: 3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Vinner selv fra dødens
Det er ingen tvil om at Tom Forkerud har gjort en strålende jobb med 7 Mistress Superb som kommer ut i V65-2. Vi varslet kraftig for hoppa nest sist i et V65-løp på Bjerke og skrev at det kunne være en alternativ banker. Fra dødens knakk Biesolo-hoppa lett storfavoritten To Dare Is To Do og avviste samtidig smygkjørte Negotiable. Sist torsdag kjørte en offensiv Kristian Malmin seg tidlig til tet og avviste lett gode Lady Va Bene (som satt i lederryggen mot mål og kunne benytte seg av siste indre). Vi var litt usikre på hvordan hoppa ville takle svingene på Klosterskogen, men det var ingen problemer. Torsdag er det sprint, men motstanden er samtidig klart enklere enn i seiersløpene. Vi er helt enige med Kristian Malmin som mener hoppa kan vinne dette fra dødens og bankerspiller også denne.
Rangering V65-2: A: 7 B: 4-1-11 C: 2-5-10-12-8-6-9-3

Annonse: Grøstad/Lerum med 146 967 kroner innspilt den siste uken og voldsom tipsform

V65-1 - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Mer Malmin kan det bli allerede i V65-1, der vi tror 2 Olympic Image er den beste hesten. Hoppa til Heidi Moen hadde en flott sesong også i fjor og trener glimrende. Takler hoppa det litt trange andresporet i volta, må det være en flott vinnersjanse. Nå er 3 The Best As strøket og da ser det enda lysere ut.

9 Olympic Pine holdt koken strålende til mål sist etter et tungt løp. Klaffer det noenlunde fra bakspor for More Chips-sønnen, skal han være tidlig aktuell her. 5 Family Gun har møtt tøff motstand den siste tiden, men levert bra løp hele veien. Litt enklere imot torsdag, vår outsider. 3 The Best As var en liten obshest sist på Klosterskogen, men kom da aldri inn i løpet. Bedre startspor og bedre betingelser torsdag, se litt opp for denne (er strøket).

8 Trust Me Now har tapt sportrekningen, men løser det seg fra bakspor har hesten vinnerform i kroppen. 10 Victory Bone går mest monte, men spurtet glimrende til andre sist han var ute i travløp. Ikke sjanseløs her.
Rangering V65-1: A: 2 B: 9-5-8-10 C: 7-12-11-6 D: 4-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

V65-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kapable, men fortsatt usikre 2 Power Photo Girl tok en etterlengtet, men fortjent seier på Klosterskogen i sin siste start. Viste da at hun behersker svingene på Klosterskogen og fra et flott startspor er det ikke utenkelig at hoppa tar sin andre strake seier.

Annonse: Grø hadde 15.2/siste 500 på denne nylig. Dette er hesten som skal gi luketømming i V65-3 på Klosterskogen torsdag

6 Sibylla vant enkelt fra tet i svært billige omgivelser i Drammen i årsdebuten. Varierte voldsomt i prestasjonene i treårssesongen, men avslørte talent ved flere tilfeller. Høitomt vil garantert ladde fra start her og løp i kroppen har sikkert hjulpet på. 10 Reef Garbo spurtet fint når det løste seg sist på Jarlsberg etter et passivt løp. Fireårshoppa er under fin utvikling og blir vårt tredjevalg her.

7 Nice Dream måtte tåle en svært drøy sisterunde sist, med litt mer behagelig løpsopplegg her er hun ikke ueffen. Bra vinner nest sist i Drammen.
Rangering V65-3: A: 2 B: 6-10-7 C: 4-8-5-3-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-4- Kaldblodshester. 2500 meter voltestart.
Tom Erik Solberg er uten tvil en av landets beste kusker og til tross for at 2 Komnes Viktor skuffet litt sist etter sitt solide løp første gang ut for Per Gottling setter vi vallaken først her. Kun tre hester fra strekdistansen og taktisk gode Tom Erik sikter nok inn lederrryggen på favoritten 3 Fixfaks. Over 2500 meter er det slett ikke ugunstig å sitte i rygg og vi tror på en klart forbedret Komnes Viktor her.

3 Fixfaks varslet vi for på Momarken nest sist. Da var Komnes Viktor stor favoritt, men ikke som best for dagen. Fixfaks holdt sin fart helt til mål og vant løpet på det. Sist torsdag på Klosterskogen leverte Fixfaks karrierebeste, selv om han ikke kunne utfordre folkebankeren Osen Gutten. Her sikter Flåten ventelig inn føringen, og kan selvsagt vinne. 14 Viktor K. skuffet en smule på Momarken forrige tirsdag, men la seg heller aldri helt til. 2500 meter er en klar fordel, men det kan bli tøft å hente 40 meter på vår favorittduo.

10 Lustra Tyra og 9 Lyngens Obelix er begge i utmerket form, mens 1 Åser Frøy vil få et fint løp innvendig og kanskje an overraske. 5 Nordby Viktor avsluttet fint på Bjerke sist og er i fremgang.
Rangering V65-4: A: 2 B: 3-14 C: 10-9-1-5-8-12-4 D: 13-7-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-5 - varmblodshester. 2100 meter autostart.
Både fremgangsrike Ole Johan Østre og 7 Imperial Broline er i knallforom om dagen og til tross for spor litt langt ute bak startbilen setter vi sjuåringen først. Han vant uforskammet enkelt sist torsdag på Kloster, og motstanden er ikke skarpere her. Hadde riktignok førstespor bak bilen sist, men er kjapp i vei og sikrer seg helt sikkert en fin posisjon direkte.

9 Lonely On Line var en av våre bedre treårshopper (norskfødte i fjor). Nå har den fine fireårshoppa til Tom Erik Solberg fått et løp i kroppen og da er hun seierskaktuell i dette løpet. 3 Rex Santana (henger fint med nesten alltid), 1 Korean Dior (opp og ned i prestasjonene, men bra på de gode dagene og sporet er perfekt), 8 Noahtheboatman (holder storform, men meget krevende startspor) og 4 Opossum (positiv fra tet nest sist, under pari sist) er alle seierskaktuelle dersom det klaffer på veien i dette spillemessig svært fine løpet.
Rangering V65-5: A: 7 B: 9-3-1-8-4 C: 5-6-11-2-10 D: 12

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere