Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En nordmann med suksess i England

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Jonathan Parr og formsterke Crystal Palace har fem kamper uten tap nå og vinner lørdag. Sjekk vårt oddstips.

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: City med stø kurs
Oddstips 2: Jesus leverer igjen
Premier League: Oversikt skader/karantener
V75 Drammen: Det blir en tornado

Lørdagens langoddsprogram er trolig årets beste hittil og det er mange spennende objekter. Det er åtte dueller fra VM i skiskyting der både gutta og jentene skal gå sprint i dag. Det spilles sju kamper i Premier League der Liverpool mot Arsenal er godbiten, men det spilles også fotball over hele Europa. I Sverige spilles nest siste runde i grunnspillet i Eliteserien. I Danmark er det sesongåpning i Superligaen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
West Bromwich - Chelsea
Den nigerianske spissen Peter Odimwingie har funnet tilbake til fjorårets scoringsform og har fem scoringer på de to siste seriekampene for Albion som har slått Wolves 5-1 borte og Sunderland 4-0 hjemme i sine to siste. Chelsea slo et blekt Bolton-lag 3-0 hjemme sist helg, men har på ingen måte imponert. 3,55 på en ny opptur for Roy Hodgson og West Bromwich er sprekt og må være valget i denne kampen for oss oddsspillere.

Leeds - Southampton
Ringreven Neil Warnock har ledet Leeds i et par kamper nå og selv om laget skuffet med 0-0 borte mot er svært redusert Portsmouth sist lørdag, er laget fortsatt med i playoffkampen. Vi får tro at Warnock har fått gjort noen justeringer til kveldens kamp. Southampton har tatt tilbake ledelsen i Championship, men er først og fremst et meget solid hjemmelag. Det er typisk Leeds å slå tilbake her. Vi synes oddsen er litt skjevt satt og tror på Leeds til fine 2,70.

Dijon - Montpellier
Hjemmelaget ligger på 15.plass med 26 poeng og har kun tre poeng ned til Nancy under streken. Har ikke bedre enn 2-1-3 på sine seks siste seriekamper, men to av de tre siste hjemme er vunnet. Overraskende nok leder Montpellier serien med sine 53 poeng, ett poeng foran PSG. Men i kveld må laget unnvære storscorer Oliver Giroud (scoret i landslagsdebuten for Frankrike onsdag). Den godeste Giroud står med 16 seriemål for serielederen, men må sone karantene i kveld. Like ille er det at playmaker Younes Belhanda må unnværes i kveld. Marokkaneren har scoret sju seriemål. Det ligger litt i luften nå at Montpellier får en reaksjon og 3,30 på hjemmeseier er et meget spennende langskudd med disse forutsetningene.

Dagens avslag
Leicester - Coventry
Det har ikke vært lønnsomt å spille på Leicester denne sesongen. Den kanskje største opprykksfavoritten fra Championship har variert hele sesongen og møter i ettermiddag et Coventry som kjemper for tilværelsen. Coventry har riktignok nøyd seg med tre poeng borte på 16 forsøk (0-3-13), men før eller siden snur det. Og formen er bra. 1,45 på Leicester er ikke langt unna helt håpløst.

Palermo - Milan
Hjemmesterke Palermo mot bortesterke Milan. Vi lanserte Palermo som et langskudd borte mot Siena sist søndag, men med utvisning etter to minutter, ble det ny nedtur for Palermo på bortebane. Hjemme på Sicilia går alt så meget bedre. Utviste Balzaretto og hans forsvarskollega Silvestre mister kveldens kamp og det svekker hjemmelaget. Milan har fremdeles en rekke fravær, men en formsterk Zlatan er tilbake etter sin karantene. 1,70 på at Milan vinner er naturligvis bare å glemme. Et sikkert avslag.

Dagens spill
Crystal Palace - Peterborough
Meget sterkt bortepoeng av Crystal Palace mot daværende serieleder West Ham sist lørdag og dermed står Palace med fem kamper på rad uten tap (1-4-0). Det er sterkt med tanke på at laget har vært ute i tøffe bortekamper mot Middlesbrough og West Ham. Hjemme på Selhurst Park står laget med 5-8-2. Palace står med 44 poeng og har i øyeblikket ni poeng opp til playoff, mens det er hele 16 poeng ned til Coventry under streken. Forsvarsspilleren Nathaniel Clyne er skadet, i tillegg mangler langtidsskadde Jonathan Williams og David Wright.

Peterborough ligger på 18.plass med 38 poeng og har således ti poeng ned til Coventry under streken. Tar klart flest poeng hjemme på London Road (7-2-6), borte går det ikke like bra (3-6-8). Formen er laber med 1-2-4 på de siste sju seriekampene. Sliter med forsvarsproblemer før denne kampen. Paul Alcock mistet kampen mot Doncaster sist helg og blir ikke klar. Innlånte Ryan Bennett er reist og Gabby Zakuani er svært usikker.

Det meste taler for formsterke Crystal Palace her og Jonathan Parrs klubb får vår tillit. Parr har for øvrig startet 24 kamper for Palace denne sesongen og har gjennomført en flott sesong. Palace kan ikke spilles som singel, så vi må kombinere.

Ipswich - Bristol City
Ipswichs lange seiersrekke fikk en brå stopp med 0-3 borte for Brighton forrige runde. Det lille håpet fansen måtte ha om en mirakuløs playoffbillett ble knust i samme kamp. Forsvareren Tommy Smith er usikker etter å ha spilt landskamp for New Zealand i midtuken. Lee Bowyer er tilbake etter skade. 7-1-7 er tallene hjemme på Portman Road.

Bristol City har bare tatt ett poeng på de siste seks kampene og ligger faretruende nær nedrykksstreken. Ned til Coventry, som har tatt seks poeng på de siste tre kampene, skiller det nå bare tre poeng. Derek McInnes har mange skadebekymringer om dagen. Marvin Elliott (midtbane), Cole Skuse (forsvar) og David Clarkson (angriper) er helt sikkert ute. Kalifa Cisse (midtbane) og Stephen McManus (forsvar) er høyst tvilsomme. Det er også usikkert tom den walisiske landslagsspilleren Lewin Nyatanga blir klar. Bristol City gleder sjeldent sine supportere på bortebane (4-3-10).

Det må være en bra sjanse for Ipswich dette, selv om laget aldri har vært til å stole på. men med fraværene til Bristol City får Paul Jewells utvalgte menn vår tillit. Hjemmeseier betales med 1,70. Vi får dermed en dobbel til 3,15 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 lørdag (spillefrist kl 15.55):
Kamp 69 Ipswich - Bristol City 1,70 3,10 3,75
Kamp 70 Crystal Palace - Peterborough 1,85 3,00 3,30
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!