*Nettavisen* Sport.

En norgeskjenning i Sverige

Foto: (Hesteguiden.com)

Velkjente Orchidea S.L.M. har perfekte forutsetninger i mandagens V65-1 i Rättvik. Sjekk våre V65-tips.

09.07.12 13:15

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: En svenske og Solhus
Lunsjtrav Sørlandet: Ingen sensasjon i lunsjen
Oddstips: Fredrikstad tar sin tredje strake

Med V4 fra Solänget, lunjstrav fra Sørlandets travpark, V65 fra idylliske Rättvik og en meget spennende dobbel V5 fra Leangen, jobber Sportspill-redaksjonen på høygir for å gi våre lesere best mulige vurderinger denne mandagen. Onsdag starter Jarlsberg sitt femdagers sommertrav, så det er en svært spennende travuke vi har foran oss. I Rättvik setter vi vår lit til en hoppe som tidligere gjorde sine saker svært bra i Norge i regi Frode Hamre.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Høy seiersprosent
4 Orchieda S.L.M. er ei seiersvant fireårs hoppe med en seiersprosent på over 50. Hun gjorde som mange sikkert vil huske flere flotte løp for Frode Hamre, før hun for noen måneder siden havnet i trening hos Susanne Richter i Sverige. 4 Orchieda S.L.M var ikke som best i det siste løpet i Årjäng, men da ble det utvendig leder siste 1100m. Nå står hun helt perfekt til bak bilen mot begrenset motstand og møter konkurrenter hun bare skal slå. Kajsa Frick har vunnet de tre siste løpene hun har kjørt med Windsong`s Legacy-datteren så da er hoppa i de beste hender. Vi er sikre på at konkurrentene står i bøylene for å slippe til favoritten når hun kommer direkte etter startrushet. Vår hovedbanker i kveld som altså kommer ut allerede i V65-1.
Vår rangering V65-1: A: 4 B: 2-3-11 C: 9-1-8-5-6-10-12 D: 7

Finsk sisu
3 North Leader er en treåring av riktig sort som nå kommer ut etter fem mnd pause etter han skuffet i sitt siste løp på Solvalla. Rapportene vi har på Dream Vacation-sønnen er at han har trent meget fint en lengre periode og har en del jobb i kroppen. Vi skal huske at denne hesten var spilt blant favorittene i sine siste løp på Solvalla med 100.000 i førstepremie, det er et kvalitetsstempel. Treneren bak hesten er en dyktig finne som alltid drar ut hestene meget godt forberedt. Vi er sikre på at dette er denne den beste hesten i feltet, selv om han er nok ikke i toppform. North Leader trenger ikke toppform for å vinne dette tre- årsløpet mener vi og sammen med velkjørende Torbjørn Jansson blir hesten vår andre V65-banker denne mandagen.
Vår rangering V65-3: A: 3 B: 8-2-7 C: 1-6-4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. Dubbelcupen. 2140 meter autostart.
Vi bankerspilte 4 Frøyu Oda nest sist på Bjerke, men da løste hoppa dårlig fra start og det meste ble egentlig feil den dagen. Sist avgjorde på et meget bra sett under den årlige kjøringen ved Kongsvinger. Var riktig så fin stil på Moe Odin-datteren til Øystein Bjørnstad som har vunnet åtte løp de to siste årene. Bjørnstad tar neppe den lange turen til Rättvik uten ambisjoner og vi synes duoen er spennende i dette løpet og bør ha en fin vinnersjanse hvis løpet blir riktig.

2 Troja Tabac vant fra tet nest sist, mens hun sist ble speedet ned av en smygkjørt konkurrent etter at hun knakk lederen fra dødens. Er i toppform denne flotte fireårshoppa, men hun møter bedre hester enn normalt i kveld. 8 Odins Pilea er i fin form noe hun bekreftet sist med å vinne fra ledelsen. Dårlig spor denne gangen, men hun står helt riktig inne i dette løpet. Må krysses tidlig.

10 Järvsö Ninja har hatt en liten pause grunnet infeksjon i kroppen og har dermed stått over noen jobb. Skal etter rapportene få et fint løp i køen så hun er avhengig av tempo underveis.
Vår rangering V65-2: A: 4 B: 2-8-10 C: 3-7-1-5-11-12-6-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V65-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
8 Oki On Line har imponert den siste tiden, men denne gangen er det en vanskelig oppgave med brukbare hester på strek som Rite On Line-datteren skal hente tillegg på. Leif Witasp er optimist og mener hesten er bedre bakfra så han tror på en fin vinnersjanse. Witasp som har hatt utrolig fin flyt på stallhestene i 2012.

4 Trevino Volo synes vi er interessant for Yankee Glide-sønnen er i kjempeform og skulle han komme seg foran så kjemper han bra fra den posisjonen. 14 Enzo Wibb er kanskje den beste på kapasitet, men han har gjort det vanskelig for seg med å galoppere i det siste. Witasp melder om en hest som er mye bedre enn raden og selv fra bakspor på tillegg synes vi Viking Kronos-sønnen er spennende. 1 Clipping Fargo var meget positiv da han vant V75 på Leangen for Vidar Hop etter tet hele veien. Skulle han klare å forsvare sporet er han helt klart aktuell.

11 Kricken C.D er herdet fra V75, så han møter enklere selskap denne gangen. Perfekt spor for Scarlet Knight-sønnen som er en liten outsider da det er bra klasse i denne femåringen. 6 No Hurry skal kjøres av den dyktige travjournalisten Per Skoglund som er medeier i hesten. Fast Photo-sønnen er i bra form og kanskje en liten fidus.
Vår rangering V65-4: A: 8 B: 4-14-1-11 C: 6-9-13-3-10-15 D:5-2-7-12

V65-5/DD-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart
Den store favoritten 10 Up Up And Away er blitt strøket og da er dette løpet vidåpent. 5 Global Legacy skal ha en fin sjanse på tidlig tetkjenning og fra den posisjonen bør hun ha en fin sjanse til å lede dette løpet rundt om. Distansen er hvertfall den rette for Tom Ridge-datteren.

4 Brio er i form og hesten har fått et gir til etter de begynte å kjøre skoløs med ham. Er sikret et fint løp fra dette sporet, så han skal regnes i toppen. 8 Jeppas Hugp er i kanonform, men fra dette sporet så er det hele sjanseartet selv om det hjelper med en strykning på innsiden. Form og klasse til å vinne, men sporet gjør det hele sjanseartet. 9 Berlusconi som er eid av den hardt satsende Alendal-familien er avhengig av tempo for at det skal bli seier, men blir det overpace er han aktuell. Åpent bak disse.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 5 B: 4-8-9 C: 7-6-1-2-11-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/DD-2 - Varmblodshester. 3140 meter voltestart.
2 Forrest Brodde er en riktig så fin From Above-sønn som står distansen på 3140 m alle dager i uka. Vant enkelt fra tet sist og de prøver nok på samme oppskrift denne mandagen. Fin vinnersjanse.

9 Frodo galopperte med krefter igjen sist og denne krabaten er i kanonform så klaffer det litt for Westholm-traveren kan det bli en litt overraskende seier. 13 Roc Bourbon blir bedre og bedre for hvert løp han får i kroppen, og distansen takler Goop-traveren bedre enn de fleste. Tidlig kryss.

11 Prince Elliot står interessant inne i dette løpet og Gigant Neo-sønnen til Erik Svensson er herdet fra tøffe selskap den siste tiden, og han har tidligere gått 14,7/3180m så han må helt klart regnes tidlig. 3 Linus Ru holder fin form og liker distansen, men han er avhengig av jevnt tempo underveis for han er ikke noe bråspeedig. Aktuell på gardering. Åpent bak disse.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 2 B: 9-13-11-3 C: 4-5-12-14-6-15 D: 1-7-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.