RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En ny Bellamy

Sist oppdatert:
Craig Bellamy mener Liverpool er hans siste sjanse til å lykkes som spiller.

- Hvis jeg ikke lykkes her, vil jeg ikke lykkes noe sted, sier han til Daily Mirror.

Den kontroversielle Bellamy meldte overgang til Liverpool fra Blackburn tidligere i sommer, og har ikke lagt skjul på sine sterke følelser ovenfor Merseyside-klubben. En klubb han fulgte i tykt og tynt som smågutt.

- Jeg hadde alle Liverpool-draktene fra 1989 til 1992, og er ikke redd for å innrømme at jeg er helt satt ut ved tanken på å være her.

- Dette er det nærmeste jeg har vært å spille for en toppklubb. Og jeg er desperat etter å lykkes her. Klarer jeg ikke å bli en hit i denne klubben, så er det noe galt med meg, sier han videre.

Nettopp det at det er noe galt med han, er det mange som har hevdet de siste sesongene. Få spillere i England kan måle seg med Bellamys «skandaleliste», hvor både krangling med managere, lagkamerater og politiet står oppført.

Den walisiske landslagsspilleren erkjenner din noe brokete fortid, men mener han er på bedringens vei nå. I hvert fall så er hans nye klubb den riktige.

- Mitt rykte har en del «bagasje», men det er ute av min kontroll. Sannheten er at jeg nettopp har giftet meg, har to fantastiske barn og har skrevet under for Liverpool - klubben i mitt hjerte.

- Nå må jeg bare vise hva jeg står for, hva jeg kan gjøre og hvordan jeg egentlig er, understreker den nyfrelste bråkebøtta.

Han understreker at han lagt sine problemer bak seg.

- Alle forandrer seg når de blir eldre. Uten at jeg skal sammenligne med for mye med han, så er Eric Cantona et godt eksempel på dette. Han slet også med et litt «wild image», men ble sakte men sikkert bedre etterhvert.

- Kanskje jeg kan gjøre det samme, selv om jeg vet at det ikke skjer av seg selv, poengterer den tidligere Blackburn-, Celtic-, Newcastle-, Coventry- og Norwich-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere