RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En ny Wright-Phillips presenterte seg

Sist oppdatert:
Storebror Shaun er nå i Chelsea, men nå viser lillebror Bradley Wright-Phillips at det gror godt. Manchester City-vingen presenterte seg med en pangscoring mot Birmingham.

MANCHESTER CITY - BIRMINGHAM 4-1: Bradley Wright-Phillips (20) er akkurat like liten og spinkel, og akkurat like kjapp i steget som Shaun, og snart er han kanskje enda bedre også. Mot Birmingham kom han inn som innbytter og gjorde 4-0 med en praktfull volley som suste ned i keeperens langhjørne.

- Jeg er kjempefornøyd. Jeg klinte til så hardt jeg kunne og det var godt å se den gå inn, sa Wright-Phillips ifølge Sportinglife etter kampen.

- Kan forbedre oss

City-manager Stuart Pearce var fornøyd med at laget reiste seg etter 0-2-tapet for West Bromwich sist, men mener laget har mye mer å gå på.

- Jeg har sagt til spillerne at vi må opp på et høyere tempo, og det synes jeg vi klarte i dag, sa han.

- Antoine (Sibierski) kom inn på laget og spilte bra, og Bradley har scoret lignende mål på reservelaget og det er bra for ham å få det til i Premier League også, fortsatte Pearce.

Sibierskis første

Sibierski kom inn på laget ettersom Andy Cole var suspendert, og franskmannen brukte muligheten godt. 3-0-scoringen hans var det klasse over, da han raget høyest i feltet, ga blaffen i at keeper kom ut med strake never, og nikket ballen i mål uten frykt.

- Det var mitt første mål for sesongen og det var ikke enkelt, sa han til Sky Sports.

- Vi vant fordi vi var bedre forberedt enn dem, og spilte med et mye høyere tempo.

Med seieren avanserte City til 7. plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere