*Nettavisen* Sport.

En original vinner på Bjerke

Kapable Original P. dukker opp i regi Trond Anderssen og vi klemmer til direkte. Sjekk våre V5-tips.

05.07.12 14:19

Sportspills meny torsdag :
Oddstips: Aalesund uten begeistring
V65 Halmstad: Svanstedt dominerer overalt

Dobbel V5 Bergen: I kveld styrer sjefen

Vi har en innholdsrik travdag foran oss med lunsjtrav på Bjerke til forrett. Til kvelds og til hovedrett er det en hyperinteressant dobbel V5 i Bergen og en like spennende V65 fra Halmstad og vi kommer med tips til samtlige. I hovedstaden tror vi sterkt på en hest som dukker opp i ny regi.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

I V5-3 debuterer 7 Original P. for Trond Anderssen. Den flotte Trophy Catch sønnen har enorm kapasitet og vi tror dette er snakk om en klink vinner på direkten. 7 Original P hadde vært en V75 hest dersom det hadde det vært en plan med hesten når han var ung. Undertegnede har trent denne flotte hingsten i fem mnd (da han var tre år) og allerede da merket du at det var en riktig fin hest. Trophy Catch sønnen røpte også fin kapasitet hos Kjetil Djøseland der han tok en seier, men han galopperte også fra seg to topplasseringer. Nå har hesten etter de rapportene undertegnede har innhentet, trent meget oppløftende hos Trond Anderssen. Når hesten i tillegg er strøket inn et spor,så tror vi på tidlig tetkjenning for denne karen kan løse bak bilen. Kommer Original P seg til tet så er det en vinner tror vi. Banker i lunsjtravet.
Vår rangering V5A-3: A: 7 B: 8-9-5 C: 12-6-10-3-11-1-2

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Olav Mikkelborg hadde en strålende lunsj sist torsdag med tre seire, og også denne torsdagen kan Olav få en flott lunsj. 6 Cream G.T er variabel, men kan litt på sitt beste og han møter jo strengt tatt ingen ting i dette lunsjløpet. Bare Mikkelborg-traveren går feilfritt bør det være en brukbar vinnersjanse.

2 Holy Smoke Moss ble kjørt i tet sist og da skuffet hun. Ivarsson-traveren er avhengig av ryggløp i det lengste, så klaffer det er hun helt klart aktuell. 11 Flo Skywalker er ikke så dårlig som raden indikerer, men det er en ulempe at han står i bakspor da han kjemper klart best når han er med der fremme på direkten. 7 Per Cassa er etter rapportene mye bedre enn raden, men har neppe tid til noe galopp hvis det skal bli seier. 4 Quillity`s Wonder møter helt riktig motstand og fra et perfekt spor må han krysses på gardering i et løp der alle kan vinne.
Vår rangering V5A-1: A: 6 B: 2-11-7-4 C: 5-12-3-1-9-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
1 Art Nattfari leverte et sterkt løp utvendig leder på Klosterskogen i sin siste start, så han må regnes selv om det er stor fare for at han blir overflydd fra start. 2 Brage Mollyn har det gått gode rapporter på lenge, men han har skuffet en hel del. Nå sist var han i meget bra slag da han tapte litt innledningsvis, men gikk en meget bra siste runde til andre på sterke 29,4/2100m. I toppen med lignende prestasjon.

5 Dag Storm har levert to fine innsatser for Knut A Ødegaard og skulle han komme seg foran så kjemper han klart best fra tet og sprint er kanskje en fordel pr dags dato. 10 Valle Sivert er i fin form og blir det litt tempo i dette løpet henter Spikeld-sønnen mange tilslutt. 3 Maurstad Elden er i fin utvikling og står fint inne i dette løpet. Kan ta sin første seier i karrieren med litt klaff.
Vår rangering V5A-2: A: 1 B: 2-5-10-3 C: 4-6-8-9-7-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
7 Holterjerven var tapper i nederlaget for Tangen Jerkeld sist og gjorde et flott løp. Er den beste hesten i feltet, men vi har altså valgt en annen banker og velger å spekulere litt. En feilfri Holterjerven vinner normalt dette løpet selv om han møter noen brukbare hester.

4 Starelv Odin er ikke langt unna på kapasitet, men han skuffet litt sist etter et perfekt løp av Stensen. Står fint til bak bilen og normalt er han sikret et fint løp. Kjemper han de siste 200-300 m så er han skummel fordi dette er egentlig en fin traver. 6 Korat gjorde en meget sterk opphenting sist etter galopp og drar mer fordel av 2100m kontra 1600m. Moe Odin-sønnen kjemper helt klart i toppen uten galopp.
Vår rangering V5-4/DD-1: A: 7 B: 4-6 C: 10-8-11-3-9-2-1-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
1 Jet Racer G.T. gjør en interessant debut i regi Geir Vegard Gundersen og når den perfeksjonisten drar ut Enjoy Lavec-sønnen tilstart etter en måned i hans regi, så er han garantert meget fornøyd med det hesten viser i trening. Litt usikker på om han klarer å forsvare innersporet. Gjør hesten det så er det en stor vinnersjanse, litt mer sjanseartet ellers.

6 Lovestile er en topphest som er i rivende utvikling selv om han var svak nå sist på Bjerke, men da var Love You-sønnen syk. Normalt kjemper han om seieren og de to nevnte hestene her holder V75-klasse og er mange hakk bedre enn sine konkurrenter.
Vår rangering V5-5/DD-2: A: 1 B: 6 C: 9-10-2-12-7-5-8 D: 3-11-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.