En overlegen banker

Foto: Hesteguiden.com

Spor tolv er aldri optimalt i travløp, men 12 Panama As er sine konkurrenter overlegen på kapasitet og bankerspilles sammen med Jorma Kontio i V4-spillet fra Solvalla fredag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi går mot en strålende helg for de trav og galoppinteresserte. Fredagen innledes med både V4 og V5 fra Solvalla og både sportslig og spillemessig er det solid kvalitet på løpene når Sveriges storstue arrangerer løp. Til kvelden overtar Jarlsberg med en storstilt jackpotomgang, mens Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson har ansvaret for V64-tipsene fra Bergsåker. Lørdag er det V75 fra Drammen der Håkon Einar Hansen byr på en ellevill V75-banker som ikke er i nærheten av å være favoritt. Sportslig sett er det dog ingen tvil om at Øvrevolls derbydag søndag er det store høydepunktet denne helgen. Øvrevoll som da får gleden av å arrangere internasjonal V64.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fredag er det altså Sveriges storstue, Solvalla, som er vertskap for V4-spillet (og egen V5-omgang) og naturligvis er det klar bedring på den sportslige kvaliteten når Valla er arrangør.

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Beste hesten og vinner tross tolvtespor
12 Panama As (V4-2/DD-1) har innledet karrieren med tre överbevisende seire. Tolvtespor er selvsagt ikke optimalt, men hoppa er ikke spesielt startrask og da betyr det ikke like mye. Sist vant Panama As fra fjerde par utvendig etter å ha avsluttet veldig sterkt via 1.12 siste 800. Motstanden skremmer ikke fredag og normalt legger Panama As dette feltet på rygg og hoppa blir vår klare V4-banker fredag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klart best i tet
5 Big Ben (V4-3/DD-2) har vært et stallskrik i sine siste løp, dog uten å få vinne. Big Ben er rask fra start, og har gjort sine klart beste løp fra tetposisjonen. Nest sist holdt hesten strålende fra tet, men måtte gi seg for ultrakapable Castor Boko siste biten, men holdt sterkt til andreplass. Sist gjorde hesten en folott opphenting etter galopp i et lælingslopp. I ettermiddag er mulighetene gode for tet, og i dag kan det også barfota rundt om for første gang. Hans Owe Sundberg og r. Nu bör det bli spets och eventuellt blir det även barfota för första gången. V4-3 er svært jevnt krysset, og Big Ben kan være løsningen i dette løpet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.