Gå til sidens hovedinnhold

- En scoring på ekte Beckham-vis

Magnus Wolff Eikrem har for alvor begynt å vise seg fram i Molde-drakten.

MOLDE - LILLESTRØM 1-0:

Mange var spent på hva Magnus Wolff Eikrem kunne utrette i Molde-drakten, da manager Ole Gunnar Solskjær hentet unggutten på lån til Norge i vinter.

Til tross for sin unge alder hadde midtbanespilleren vist svært positive takter for både ungdomslaget og reservelaget til storklubben Manchester United.

Flere eksperter mente likevel at det nå var et helt nytt nivå som ventet, i den norske Tippeligaen, og at vi ikke kunne forvente mirakler fra 21-åringen med en gang.

Solskjær har imidlertid hele veien hatt klokkertro på sin gamle elev fra Manchester og i 3-2-tapet mot Fredrikstad i cupen nylig kom den første fulltrefferen i Molde-drakt.

Ekte Beckham-vis
Og mandag fulgte han opp med nok en scoring. Mot Lillestrøm hjemme på Aker Arena, kunne endelig Wolff Eikrem juble for sitt første mål i den norske toppdivisjonen.

Og det var også en scoring av det herlige slaget. Etter 29 minutters spill i rosenes by klemte 21-åringen til fra rundt 20 meter og ballen suste inn bak Stefan Logi Magnusson.

- For et herlig mål. Med innsiden av foten setter han den i mål på ekte Beckham-vis, skryter TV2-ekspert Daniel Nannskog i pausen.

Også under tiden i Manchester United viste Wolff Eikrem ved flere anledninger at han har en både følsom og presis fot og det ble altså publikum vitne til mandag.

Snytt for straffe
Nettkjenning ble også den eneste i en forholdsvis jevnspilt første omgang i Molde. Vertene hadde de største sjansene, men LSK var også med på notene hele veien.

Lillestrøm følte seg også snytt for et straffespark i løpet av de første 45 minuttene, etter en situasjon mellom LSKs Frode Kippe og Moldes Daniel Chukwu Chima.

Dommer Ken Henry Johansen valgte imidlertid å ikke blåse, noe gjestene var tydelig frustrert over i pausen.

Molde hadde for øvrig også en andre ball i nettet, da Davy Claude Angan scoret i det 32. minutt, men den tidligere Hønefoss-mannen ble avblåst for offside.

Gjestenes største sjanse var det nok unge Ohi Omoijuanfo som fikk. Erling Knudtzon fant lagkameraten, men avslutningen fra god posisjon gikk over målet.

Jaktet utligning
Lillestrøm hadde vært positive før pause og i andre omgang var det kanarifuglene som tilrev seg et initiativ i kampen, i jakten på en utligning.

Björn Sigurdarsson var som vanlig svært aktiv på topp hos de gule og svarte og skapte en rekke problemer for forsvaret til hjemmelaget.

Etter 59 minutter sa islendingen farvel til oppasser Magne Simonsen og stormet mot mål, men avslutningen hadde ikke helt riktig adresse og gikk utenfor.

Også ungguttene Mathis Bolly og Fredrik Gulbrandsen viste lovende takter, men i likhet med lagkameraten, satt heller ikke avslutningene helt for talentene.

Noen utligning ble det imidlertid aldri og dermed har Molde 41 poeng i toppen av Tippeligaen. Seks foran toer Tromsø, men med én kamp mer spilt enn «Gutan».

Nettavisen kommer tilbake med ytterligere reaksjoner fra vår mann i Molde.

HTML EMBED
Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken