RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En sjanse igjen for Stensrud

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
PLANICA (TV 2 Nettavisen): Torsdagens avlyste treningsomgang i Planica passet svært dårlig for Henning Stensrud. Nå får han bare én sjanse til å hoppe seg inn på laget.

- Jeg det var veldig synd avlysningen kom i dag. Jeg skulle gjerne hatt et par hopp som jeg kunne overbevise på. Men da får jeg jo heller trå til for fullt i morgen, sier Stensrud til TV 2 Nettavisen.

Hver nasjon bare får stille med fire hoppere i skiflygings-VM. Mange nasjoner, blant dem Norge, har med fem hoppere til VM. Alle får hoppe i den ene treningsomgangen fredag. Deretter blir laget tatt ut.

I utgangspunktet er Henning den som stiller svakest av nordmennene på tidligere resultater. Derfor må han overbevise i fredagens ene treningsomgang.

- Skulle det bli sånn at jeg ikke får bli med, får jeg heller melde meg som prøvehopper. Det er en grei mulighet. For det er veldig moro å hoppe i en sånn bakke, sier mannen med pers på 212,5 meter.

- Den persen ble satt under litt andre forhold enn det vi kan vente her. Men jeg bør nok ned mot de lengdene for å ha håp om å få være med i rennene, sier Henning Stensrud til TV 2 Nettavisen.

Han mener avlysningen ikke har noe å si for hans kjennskap til bakken.

- Den kjenner jeg godt fra før av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere