Gå til sidens hovedinnhold

- En stor dag for Strømsgodset

- Så sier jeg bare god jul og god nyttår til de som tipper oss nord og ned, sier Jostein Flo.

Det har vært noen rolige uker på overgangsfronten for norske lag, men fredag kom Strømsgodset veldig på offensiven. Da sikret de seg både tidligere Everton-keeper Lars Stubhaug (19) og Udinese-spiller Jo Inge Berget (19).

- Kan bli veldig god
Berget kommer på ett års lån fra Udinese, og vil bli en viktig offensiv spiller sammen med spydspiss Marcus Pedersen. I tillegg har drammenserne spennende Mohammed Keita på kant. I år var Berget Lyns beste spiller, og det var langt ifra hans skyld at Oslo-klubben rykket ned.

- Jo Inge passer veldig bra i vår profil. Han er veldig lovende og talentfull. Han er en god spiller, sier Godsets sportsdirektør Jostein Flo til Nettavisen.

- Hvor god kan han bli for dere?

- Veldig god. Men vi vil ikke legge for mye press på ham. Utfordringen blir selvsagt å få han til å fungere sammen med de andre. Men ferdighetene er det ingenting i veien med, sier han videre.

Keeper Lars Stubhaug er også klar. Han kommer fra Everton.

- Lars er den beste 19-åringen i Norge, og er vant til et tøft miljø fra han var proff i England. Han kommer hit for å bli førstekeeper. Så får vi se hvordan ting utvikler seg. Det er treneren som bestemmer, sier Flo.

Snitt på 22 år...
Før Godset hentet 19-åringene Berget og Stubhaug, samt 21 år gamle Krister Aunan fra Randaberg, var snittalderen i A-troppen på 22,5 år. Nå har den trolig gått ned til 22 - eller til og med lavere enn det.

- Det må da være ganske spesielt i Norge. Og også på verdensnivå, sier Flo.

- Så får de som vil gjerne tippe oss nord og ned også neste sesong. Til dem sier jeg bare god jul og godt nyttår. Men dette har vært en intens uke, som nå ble avsluttet med en veldig stor dag for Strømsgodset. Nå er det bare for folk å kjøpe sesongkort, sier han glisende.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken