Gå til sidens hovedinnhold

En super oppvisning

Manglerud Star bød på en meget underholdende kamp da de slo Høybråten/Stovner 2-0.

EKEBERG: Både Manglerud Star og Høybråten/Stovner skal ha masse ros for at de serverte publikum en meget spennende og fartsfylt fotballkamp. Fra første spark var intensiteten og underholdningsverdien meget stor og begge lagene vartet opp med strålende angrepsspill. Målt opp mot sjanser var lagene i hele den første omgangen likeverdige og spenningen var til å ta og føle på. Den aller største sjansen i omgangen stod Manglerud Star for, men skuddet til Emilie Rismyr Johnsen traff keeperen i ansiktet og kampen ble stoppet fem minutter før hvilen. Den tøffe Høybråten/Stovner-keeperen trengte bare et par minutters hvile før oppgjøret ble blåst igang igjen. Det ble allikevel ingen mål og lagene kunne ta seg en velfortjent pause på stillingen 0-0.

Flotte angrep

Manglerud Star startet sisteomgangen best og særlig Nora Aarre Nadir fikk vist seg frem med stor fart og gode innlegg. Dette resulterte etterhvert i scoring da Helene V. Gundersen var sist på ballen etter å ha fått to muligheter alene mot keeper. En høyst fortjent ledelse ble behørig feiret av alle MS-supporterne på sidelinjen. Etter dette presset Høybråten/Stovner på for utlikning, men da gikk det som det ofte gjør i fotball, nemlig at Manglerud Star fikk masse rom å boltre seg på og Helene lot seg ikke be to ganger ved dette tilfellet. 2-0 ble sluttresultatet og jentene fra Manglerud har virkelig lov til å være fornøyde med seg selv etter en slik super oppvisning i fotballspillet.

Scorer av og til

Dagens tomålsscorer Helene V. Gundersen røpte etter kampen at hun bare scorer av og til. Derfor var hun ekstra fornøyd med kampen.

Det var kjempegøy å vinne og deilig å score to mål. Norway Cup er endelig igang og jeg gleder meg masse til de neste kampene, sprudlet Helene.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin