En telefon løste floken

Nettavisens traveksperter ligger ikke på latsiden. Tirsdag morgen tok vi en telefon til Halmstad og fikk napp.

Suksessen til Sportspill bare fortsetter, og det ble en ny kanondag på tipsene i går. Tipsene mine til Leangen satt klokkerent i går, og mitt store skrik 6 Melling Svarten i V65-6 ledet fra start til mål og innfridde som et herlig tredjevalg. De som fulgte vårt minste V65-forslag (innl.pris kr 192) her på Nettavisen kunne hente ut meget pene 2 388 kroner. I tillegg ble det superklaff på DD-spillet. Vårt minste DD-forslag (200 kr fire kombinasjoner a kr 50) kunne hente ut 2 277 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Under V4-løpene på Hagmyren lanserte vi både flate bonger og samlebonger. En knallgod 6 Quite A Feeling i V4-4 kunne ikke helt svare smygkjørte 7 Chariots Of Fire og gjorde at vi måtte nøye oss med 1 388 kroner på de flate bongene. Hadde Quite A Feeling vunnet hadde vi dradd med oss over 90 000 kroner på samlebongene. Det er fortsatt små marginer i travsporten.

Tirsdagen er vel så hektisk på travfronten som gårsdagen, og det hele fyres av med spill til lunsjløpene på Visby i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Axevalla på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før spillerne kan se frem til V64-spill til Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Forus her på berget på kvelden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå skal det handle om Visby og Nettavisen har jobbet hardt med løpene som ser vriene ut på forhånd. Undertegnede tok telefonen fatt i morgentimene tirsdag og fikk kontakt med Peter Sjøberg som er førstemann på stallen til Marcus Lindgren. De nevnte herrer sender en meget spennende hest til start på Visby i dag, firemillionershesten 9 Nadir Kronos i V4-1. Hesten som vant det italienske derby som treåring gjør i dag comeback etter nesten to års fravær.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Treneren er lyrisk
- Han kunne gått rett ut i Elitloppet, var svaret fra Peter Sjøberg når vi spurte om hvilken forfatning hesten var i når de fikk den fra Lutfi Kolgjini for to og en halv måned siden. Hesten har stort sett fått rolige treningspass, men også gått to banejobb. Har fungert strålende i trening og starter på Visby i dag av to grunner. Motstanden er betydelig enklere ute på Gotland og Peters bror Patrik Sjøberg (som kusker) er også meldt på flere andre hester.

Blir ikke favoritt
- Fungerer hesten sånn som han skal, så vinner han normalt dette løpet, sa Peter til oss, men la også til at hesten ikke kommer til å bli offensivt kjørt. Det viktigste var at hesten fungerer. Fra spor ni blir det uansett et fint utvendig par, og meningen er å kjøre Nadir Kronos for fullt de siste 500 metrene. Nadir kronos blir ikke favoritt i spillet, han blir maks andrevalg og da er det ingen tvil hos oss. Vi må teste et bankerspill da hesten også møter svært billig motstand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.