BISLETT (Nettavisen): Tore Reginiussen (22) fikk en kjedelig debut borte mot Montenegro i mars, men på mandagens trening tydet alt på at han får fornyet tillit fra Hareide i kampen mot Uruguay.

Midtstopperen spilte nemlig sammen med Brede Hangeland gjennom hele treningen.

- Enda flinkere utenom
Selv om landslagsdebuten ikke var den beste, har han prestert på jevnt, høyt nivå i alle kamper i Tippeliga- og på U21-nivå etterpå. Etter årets sesong legger imidlertid Sigurd Rushfeldt opp. Lagkameraten har betydd veldig mye for Reginiussen.

- Han er flink på banen, men kanskje enda flinkere utenom, sier Reginiussen om Rushfeldt.

- Jeg har brukt ham mye. Han har vært med lenge i gamet. Vært med på opp- og nedturer, og er veldig flink til å ta vare på lagkamerater. Han har vært en veldig viktig samarbeidspartner nesten helt siden jeg kom til klubben, fortsetter han.

- Kunne fortsatt lenge
Det er spesielt når det har gått litt tungt, at spissens råd har vært verdifulle.

- Alle fotballspillere opplever nedturer, men det som avgjør hvor god du blir, er hvordan du takler dem. Hvordan du kommer deg opp igjen. At han gir seg nå, er trist for Tromsø. Mandag var en trist dag for klubben. Han har vært ekstremt viktig.

- Kunne han fortsatt?

- Jeg mener det. Og sånn som han spiller nå - garantert. Selv om han ikke har scoret like mye i år har han likevel vært uhyre viktig for oss. På trening dunker han uansett også inn mål fra alle posisjoner. Men det kan vel hende han ville gjøre andre ting. Man må ha forståelse for det.

- Og for sent å få ham til å ombestemme seg?

- Hvis vi vinner serien og kommer til Mesterligaen - kanskje muligheten er der.

Sier Reginiussen glisende.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)