RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En vinner fra Bergløf

Sist oppdatert:
Erik Bergløf tar turen fra Färjestad til Bjerke med ambisjoner denne torsdagen. Sjekk våre lunsjtips.

Med lunsjtrav på Bjerke, dobbel V5 på Bergen travpark og en flott V5-meny på Øvrevoll galoppbane er det utelukkende de norske hesteveddeløpene vi konsentrerer oss om denne torsdagen. På Bjerke setter vi vår lit til Färjestad-treneren Erik Bergløf.

Det er ikke like mye storm rundt Erik Bergløf som den gangen han hadde verdensstjernen Copiad, men det triller greit på for den blide Färjestad-treneren og og han gjester også norske travkjøringer jevnt og trutt. Torsdag har han med seg ei flott femårshoppe til Bjerke som trenes av hans sønn, Johan Bergløf.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

7 Gateruds Polyezter er riktignok ingen stor vinnerhest, men hun har blitt herdet mot tøffe hester i hele år. Selv om hun kun har vunnet et løp på ti starter i 2012. så har hun allerede tjent over 100.000 kroner. Hun har vært ute i et uttagningsløp til Diamantstoet og også vært likt i mål med Twins Torpedo. Når Erik Bergløf tar turen til Bjerke for å kjøre i en lunsjomgang så må han ha store seiersambisjoner med Smasher-datteren som møter skrotlag. Fryktelig svak form på de andre hestene og vi synes dette ligner en klink vinner. Banker i V5-2.
Vår rangering V5A-2: A: 7 B: 5-6-1 C: 4-2-9-3-10 D: 11-12-8

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
5 Games We Play er en av de beste i dette feltet, men det er en stund siden han imponerte noe spesielt. Synes uansett hesten var oppløftende etter galopp i et monteløp i sin siste start for en drøy uke siden. Bør ha en topp vinnersjanse mot denne type motstand.

11 Nozler er mye bedre enn raden og hører normalt ikke hjemme i et lunsjtrav. Er etter rapportene behandlet siden sin siste start så han bør fungere slik han skal. En feilfri Nozler har en topp vinnersjanse. 2 Bravo Af Rosenhill har fordel av sprint og er bra fra start så skulle han komme seg foran, kan det bli seier. 10 Fidilo har møtt gode hester den siste tiden så formen er bra, men han er avhengig av tempo underveis.
Vår rangering V5-1: A: 5-11 B: 2-10 C: 12-8-1-4-3-9 D: 7-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Svenskegjesten 2 Giverny står flott til bak bilen her og Hultman-hoppa har også fått løp i kroppen etter behandling. I forholdsvis billige omgivelser må det være en flott vinnersjanse.

12 Fill Force er en fint hest for grunnlaget, men er en tøff oppgave Fill V-sønnen har fått denne gangen for fra dette sporet må det klaffe. Men var god vinner på Bjerke sist han gjestet Norge. 5 Likable Heldia gikk greit sist, men synes han burde vært litt tøffere selv om det ble utvendig leder i siste runden. Har et fint løp så han skal ses med en ok vinnersjanse. 1 Zorgwijk Kabota varmet strålende sist og var helt ok i løpet etter lang pause. Er rask fra start, så er ikke utenkelig at Høitomt ønsker å prøve Cantab Hall-sønnen i tet denne torsdagen.
Vår rangering V5-3: A: 2 B: 12-5-1-4 C: 9-10-7-8 D: 3-6-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Vi hadde veldig god feeling for 4 Borhaug Blesa sist på Momarken og hoppa fightet som aldri før og vant faktisk veldig lett. Borhaug Blesa er som forvandlet de siste månedene og hun er meget rask fra start. Vi tror Høitomt inntar føringen og skal det være en fin vinnersjanse over hennes beste distanse som er sprint.

8 Hornnes Even var bra i noen løp før pausen, så det er litt usikker hvordan formen hans er nå. Sporet er nitrist, men Røste Bo sønnen er rask fra start så han er med og kjører om tet selv fra denne utgangsposisjonen. Aktuell i toppen selv om han havner utvendig hvis formen er like bra som før pausen. 11 Alvine S.K kommer fra samme eier/trener som Hornnes Even og dette er en fartsfullt dame som er klart best hvis hun får ligge på rulle og bruke speeden sin siste 200-300m. Åpent hvis ikke favoritttrioen gjør opp.
Vår rangering V5-4/DD-1: A: 4 B: 8-11 C: 7-10-6-12-5-2-1 D: 3-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
1 Lyon N. har fått løp i kroppen etter en liten pause og står meget fint til mot helt riktig motstand. Er bra fra start Buckfinder- sønnen og skulle Kolle klare å svare tet så slipper han neppe. Blir han overflydd er han uansett sikret et fint løp. Vi synes spillernes fjerdevalg (kl 09:00) er spennende her.

4 Moni Rock var bra nest sist, men dårlig nå sist. Er rask ut og fra et perfekt spor kan det muligens bli tetkjenning, fra den posisjonen kan han vinne. Møter dessuten betydelig enklere motstand enn i sine foregående løp. 10 Brave Boy er den som er herdet i løpet for han har gått mot veldig gode hester. Bakspor betyr lite da han er klart best hvis han får bruke speeden sin siste 300-400m.

7 Delicious Queen har vært bra i det siste, så hun nærmer seg en etterlengtet seier. Billigere motstand denne gangen enn normalt og hun er rask fra start så får hun en fin posisjon underveis kan det bli seier.
Vår rangering V5-5/DD-2: A: 1 B: 4-10-7 C: 5-9-6-8-2-3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere