RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

En vinner fra Bo

Sist oppdatert:
Bo Westergaard har mange fine hester. I dag gjør amerikaneren Titus Pullo sin første start for dansken. Med sterke treningsresultater i ryggen bankertipper vi direkte.

Klikk her for V5-forslag
Bo Westergaard er fortsatt mannen som har trent frem flest V75-vinnere denne sesongen. I dag tar han turen til Forus i lunsjtraver. Dansken er ikke redd for å si hva han mener og er optimist foran dagens løp. -Jeg tror han vinner uten uhell, meddeler Westergaard som også kan vinne med 1 The Crown i V5-4. - Håper vi leder fra start til mål, uttaler mannen fra Aaborg med base i Mandal.

3 Henrik (V5-1) har en perfekt oppave. Han er temmelig bra fra start og vil nok bli kjørt offensivt i et forsøk på å nå teten på et tidlig tidspunkt. Erga-hesten har formen helt på topp. 7 Vikkivinn holder usikker form, men er mye bedre enn raden. Han må strekes på sin store kapasitet. 10 Tangen Mari kommer ut etter langt skadeavbrekk. Hoppa var solid i fjor med hele seks seire i sin første sesong på travbanen. Hun må regnes direkte selv om hun muligens kan trenge et løp eller to. 8 Fronskrema er kjapp, men yter ikke alltid maksimalt. På en god dag er hoppa med i toppen.

1 Titus Pullo vinner V5-2 uten galopp. Amerikaneren til Bo Westergaard trener strålende og møter overkommelig selskap. Dagens banker.

Få eksperttips gratis fra Sportsspill ved å taste her
4 Bjørkeodin blir ventelig klar favoritt i V5-3. Gudmestad-hesten står bokfort med fem seire på syv starter denne sesongen og blir vrien å vippe av pinnen i dag også. Bankerkandidat. 3 Hage Svarten skuffet sist. Før det hadde den flotte fireåringen gjort sterke innsatser. Tilbake i form skal han kunne kjempe helt der fremme. 9 Vetpol Balder kan nok 1.27 på distansen. Det kan rekke for Tjomsland-hesten. 1 Sylv Spika imponerte i Haugesund sist og er en luring sammen med 7 Frons Balder som er skikkelig bra på sitt beste.

Annonse: Nye toppgevinster for Grøstad/Lerum på Sørlandet i helgen, over kr 100.000 innspilt

1 The Crown (V5-4/DD-1) bør ha en god sjanse til å lede hele veien. Han feilet sist, men har trent veldig lovende. 11 Gigant Nico er gjerne den beste hesten, men baksporet trekker veldig ned på en sprint. Bak disse to er det jevnt. Vi får ikke sjokk om det kommer en overraskelse.

1 Gomnes Odin vant direkte i Tjomsland-regi. Virket ennå litt tung og kan ventes mye forbedret i dag. Vi blir ikke overrasket om han sprinter 1.29. SOlid sjanse. 11 Solaren er i fin utvikling. Leverer solide avslutninger og kan ta karrierens andre seier. 7 Vinnivinn og 10 Åspe Viktor er begge av det usikre slaget, men de kan også springe. Farlige å utelate.

Tast her for V5-tips. For DD-tips trykker du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere