En vinner fra Walmann?

Foto: hesteguiden.com

Vi tror den utflyttede nordmannen Roger Walmann seler ut en lunsjvinner på Eskilstuna i Sverige dag.

26.02.13 10:39

Tirsdagen åpner opp med lunsjtrav til både til Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme, og vi har tips til begge baner.

Les også:Hop`n i lunsjen?

Norsk Rikstoto vil denne uken og neste uke kjøre et prøveprosjekt med V65 her hjemme på hverdager, og det er da altså ikke spill til V65/V64 til Sverige de to nærmeste ukene, bortsett fra på søndagene.

I Norge blir det da altså to uker med V65 hver ukedag (mandag til fredag), og i kveld er det Momarken i Østfold som er arenaen vi kan spille V65/V5 og DD til.

I lunsjen på Eskilstuna i Sverige spiller vi 2 Valnes Bonnie i V4-3 som ikke vant løp i fjor, men hun var ute mot meget gode hester i mange av løpene hun gikk da. Nå har hun fått to løp i kroppen i år etter litt pause, og i den første starten for året galopperte hun i kampen om teten. Hun gikk da en meget bra opphenting til en femteplass, og i den siste starten var hun meget tapper fra tet.

Hun måtte da bare gi tapt for sterke O.F.V Dream den siste biten, og hun gikk da fine 13,3 over 1640 meter. Oppgaven i dag er enklere enn noen gang, og rapportene fra stall Wallmann er meget positive. Vi tror på tet fra start til mål for Valnes Bonnie og kusk Johan Untersteiner i dag, og vi tviler ikke på dette bankerspillet.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
Vi synes 7 Zeb Lie Star i V4-1 er kraftig undervurdert i dag, og han må krysses på alle bonger! Zerberus–sønnen imponerte fryktelig i debuten i fjor når han gikk 16,5/2140m, og så ble han han hardt betrodd i startene etter det. Da skuffet han dog mye, men nå kommer den Lars Erixon–trente vallaken ut etter en lengre pause.

Rapportene på Zeb Lie Star er solide nå, og han kommer til start med en del banejobb i kroppen så han skal være bra forberedt. Han står litt langt ute på vingen, men bare Erixon finner seg en bra posisjon underveis, blir vi ikke overrasket om denne krabaten vinner V4 innledningen!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.