Gå til sidens hovedinnhold

En vinner med perfekte forutsetninger

Sist tapte Torpa Jo som blytung favoritt. Tirsdag er det sprintdistanse, og da blir det seier. Sjekk tirsdagens lunsjtips.

Oddstips: Hockeyfavorittene innfrir i kveld

Vi advarte for Torpa Jo i sin siste start på Jarlsberg og fikk rett i våre antagelser. Men tirsdagens oppgave under lunsjtravet på Drammen er helt perfekte for den treårige hoppa. Spor to bak bilen og for første gang skal hoppa ut over sprintdistanse og det skal bety ledelse fra start til mål. Hoppa virker svært travsikker og motstanden er aldeles ikke skremmende. Sammen med makker Eirik Høitomt har vi god seierstro og lar hoppa bli vår alenestrek i V5-2.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Programoppsett Drammen.
Hjemmeside.
Værmelding Drammen travbane tirsdag

Klikk her for å se våre V5-forslag

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Da er det veldig mye mer krysskrevende i den første avdelingen. Varmblodshester med under 300 startpoeng og det er ensbetydende med hester som ikke viser form og her er det nesten å trekke i hatten. Under normale omstendigheter skulle jo 1 Tinita Surprise være en klink vinner i et slikt selskap. Men hoppa viser ikke form, og fungerte svært dårlig på Klosterskogen sist. Har heller ikke vist form i startene forut, selv om det var litt tegn til bedring nest sist. Er heller ikke spesielt god fra start, så førstesporet kan bli en felle. 3 Secret Rose er ikke så verst, og fra spor tre med Gunnar Austevoll kan hoppa ta en sjelder seier. Fullførte helt på det jevne fra køen sist. 10 Nangilima har vunnet to løp i år, har normalt ikke fordel av 2100 meter, men i disse omgivelsene og med formkusk Kolle som makker er det en tidlig gardering. 12 Nessy Esterel er helt klart blant de beste i feltet på kapasitet, men tre disk på de fire siste startene er urovekkende og spor tolv er vanskelig. 2 Cobra Bac kan mye og har et fint startspor, 4 Sierra Man var urdårlig i sitt siste løp før pausen og 9 Lipstick og 11 Inga Lena er noe bedre enn raden. Dette er vrient og kanskje heldekk er nødvendig.

De yngste er muligens best i V5-2 og vi setter 8 K.L.M Prego først. Vant nest sist etter en fin avslutning og var sterk toer bak gode Bilbao i et unghestserieløp sist tirsdag. Åttendespor er krevende, men vallaken er bra fra start. 5 Gidde Malin er trolig tethesten. Satt bom fast som trolig vinner tredje sist (ble firer da), og måtte kun gi tapt for V75-vinneren Farmer's Julia nest sist. Sist ble det galopp, men hoppa er i knallform. 2 Giant Noark satt sist ut på oppløpet sist på Klosterskogen, men var først i mål etter et virvlende oppløp. Hadde ikke vist noe spesielt før det, men var så god sist at vallaken må få tillitt på ny fra et fint startspor. 9 Melvin Zoot holdt farten fint til fjerde i samme unghestserieløp som K.L.M Prego ble toer i sist. Er travsikker, men kanskje ikke så tøff. 10 Asafa har prestert helt på det jevne sålangt, men møter kanskje litt enklere selskap her. 11 Super Tina var litt forbedret sist og 12 Be Beautiful har vunnet løp i år, men nå er det bare tøys.

Her kan du levere Sportspills ekspertspill til Drammen

Flott klasse på V5-4 og her er det mange vinnerkandidater. 9 Bravo Turbo har vært lysende i sine to seiersløp på slutten og vi kan ikke annet enn å sette Marit Nilssens traver først igjen. Men det skal klaffe litt på veien. 8 Ra Tina har gjort seg helt om og imponerte enda en gang sist. Muligens best på sprint, men formen er helt på topp. 11 Hålands Lilje holder kalasform og gjorde et pangløp sist på Biri som toer bak Garli Mollyn og ikke minst god toer bak Gomnes Tornado på Bjerke nest sist. 3 Våler Frøkna, 6 Trygfaks og 12 Spang Knekten er også formhester og passes ved ytterligere garderinger.

I V5-5 blir 1 Shaman Star M. en av dagens tyngste favoritter, men vi ble ikke imponert av seiersløpet sist og tirsdagens motstand er tøffere enn selskapet var sist. 3 Mr. News har endelig trukket framspor. Var god toer både tredje sist og nest sist (gode Nimbus Vang vant da). 2 Micromate har fått lade batteriene et par uker nå, og dersom Ulf Alme kjører avventende for en gangs skyld er Micromate god i sluttfasen. 7 Karisma Vang tok ned enkle Giant Profiti sist, må nok være bedre denne gang, da motstanden er vesentlig tøffere. 4 Couer Photo (vant tredje sist etter smygløp), 5 Ringo Ducal (kapabel, men ofte uheldig) og 11 Zanziro (en tøffing dette) kan alle overraske og 9 The Sting (lang pause, men kan mye) og 10 New Exhibit (toppform) er aktuelle på svært bred gardering.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Programoppsett Drammen.
Hjemmeside.
Værmelding Drammen travbane tirsdag

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken