RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda en etappeseier for Degenkolb

VANT: John Degenkolb tok sin tredje etappeseier i årets Vuelta.
VANT: John Degenkolb tok sin tredje etappeseier i årets Vuelta. Foto: Jaime Reina (Afp)
Tyskeren har nå vunnet tre etapper i årets Vuelta.

Tyske John Degenkolb jublet torsdag for sin tredje etappeseier i årets Vuelta a España. Den 12. etappen endte i en massespurt.

Degenkolb ble perfekt dratt opp av lagkamerat Ramon Sinkeldam og hadde god kontroll på de øvrige spurtkanonene da det hele skulle avgjøres. Tom Boonen var nærmest tyskeren, mens Astanas Jacopo Guarnieri endte på 3.-plass på den drøyt 160 kilometer lange etappen.

- Jeg føler meg veldig bra. Jeg hadde håpet på seier, men jeg var ikke for selvsikker. Jeg gikk til i spurten på det riktige tidspunktet. Hele laget gjorde en god jobb, sa etappevinneren.

Giant-spurteren Degenkolb var også først i mål både på femte og sjette etappe. Etter tolv ferdigkjørte etapper har han totalt 112 poeng i kampen om spurttrøya, mens nærmeste konkurrent, franske Nacer Bouhanni (FDJ), har 78.

For den eneste nordmannen i rittet, Lotto-rytter Vegard Breen, ble det en rolig dag på setet. Han trillet i mål 1.15 minutter bak Degenkolb på en 112.-plass. Sammenlagt ligger Breen på 136.-plass, over halvannen time bak sammenlagtleder Alberto Contador. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere