RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda en grunn til å juble, Wenger

Foto: DYLAN MARTINEZ (Reuters)
Sist oppdatert:
Ikke bare knuste de erkerivalen, de kan le hele veien til banken også.

Søndag ble nesten Arsenals sesong reddet, da Totteham kom, så og ble utspilt på Emirates i en kamp Arsenal til slutt vant 5-2.

Mandag presenterte Arsenal sine økonomiske tall, og de viser 49,5 millioner pund – rundt 435 millioner kroner - i overskudd før skatt for halvåret fram til november i fjor. Den samme perioden i fjor, tapte Arsenal 6,1 millioner pund.

Hovedgrunnen til det solide overskuddet er salget av Samir Nasri til Manchester city og Cesc Fabregas til Barcelona. Uten inntekten fra de to salgene, ville Arsenal ha levert et minimalt overskudd.

Tallene viser at klubben gikk 46,1 millioner pund i overskudd på spillersalg og –kjøp. Året før tapte klubben 5,9 millioner pund i samme periode.

Klubbens kontantbeholdning økte også fra 110,4 millioner pund til 115,2 millioner pund.

- Vi er stolte av Arsenals prestasjoner og stabilitet over mange sesonger, og har grunnlaget på plass, i alle ledd av klubben, til å sikre at vi blir sterke i de kommende sesongene, sier styreformann Peter Hill-Wood.

Så er spørsmålet om du kommer til å bruke litt av pengene da, Arsène Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere