MACCABI HAIFA - JUVENTUS 2-0:

Problemene til den tradisjonsrike Serie A- og Champions League-giganten Juventus ser ikke ut til å gå over med det første.

Tirsdag leverte den stolte torinoklubben nok en svært skuffende kamp. Den endte med at de tapte 0-2 på bortebane mot lille Maccabi Haifa.

Dermed er israelerne også forbi Massimiliano Allegris strevende stjernemannskap. De overtar tredjeplassen i Champions Leagues gruppe H, bak Paris Saint-Germain og Benfica.

Les også: Sterke reaksjoner da FCK sjokkerte City: – Latterlig

I hjemlig serie har Juventus bare vunnet én av de siste fem kampene. På tabellen der ligger helt nede på en åttendeplass. Sist helg ble det 0-2 tap for rivalen Milan på bortebane.

Max Allegri blir imidlertid ikke kastet til ulvene helt ennå, skal vi tro et intervju Juventus-president Andrea Agnelli gjorde med italienske Sky Sport like etter kampslutt i Haifa.

– Vi må skamme oss

– Dette er en tøff kveld, men det er også en vanskelig periode. Den må settes i kontekst, og det er noe av det vanskeligste å gjøre. Man må ta ansvar og der er jeg her for. Jeg skammer meg over det som skjer, men jeg er klar på at fotball er lagidrett og spilles med elleve på banen, sier Agnelli, gjengitt av blant andre Gianluca Di Marzio.

Juve-presidenten går deretter langt i å frede trener Allegri, og at probleme må løses av klubben og laget som gruppe. Agnelli påpeker også at klubben må gjennom ni kamper på drøye fire uker, og at dette er blitt en belastning for spillergruppa.

– Vi må skamme oss og be om unnskyldning til fansen, som for tida sliter med å vise seg på gata. Vi må tenke grundig og dypt på situasjonen, fortsetter Agnelli, og bemerker at treneren ikke kan få skylda hvis spillere eksempelvis ikke vinner en takling.

Den israelske kantspilleren Omer Atzili scoret for øvrig kampens første mål allerede etter sju minutter. Samme mann doblet vertenes føring tre minutter før pausen, med et skudd som overlistet Wojciech Szczesny i den nærmeste vinkelen.

Sjelden trepoenger

Juventus' stjernespiss Dusan Vlahovic kom nær en viktig redusering like etterpå me en farlig heading. Men den amerikanske burvokteren Josh Cohen reddet, før forsvaret hans fikk stoppet returen rett foran målstreken.

Maccabi Haifa deltar i Champions League-gruppespillet for tredje gang. Klubben endte opp uten både scoringer og poeng da deltok sist i sesongen 2009-10.

Den forrige seieren til laget på dette nivået kom for nesten 20 år siden, da de spilte en hjemmkamp mot Manchester United på Kypros og vant 3-0 den 29. oktober 2002.

Les også: Scenarioet får RBK-profilen til å grøsse: – Verste som kan skje

Juventus' forsmedelige nederlag tirsdag kveld gjør at klubben nå ligger sist i mesterligaens gruppe H. Bare tre poeng er det blitt (hjemme mot Maccabi Haifa) på fire oppgjør.

– Dette ser virkelig ikke bra ut for Juventus og Allegri, konstaterte TV 2-ekspert Erik Huseklepp da oppgjøret i den norisraelske havnebyen var halvveis.

– Juventus sparker som regel ikke managere. Men spørs det om det ikke begynner å nærme seg, tilføyde studiokollegaen Erik Thorstvedt i sendingen til TV 2.

Intet gehør fra dommerne

Juventus var definitivt på dypt vann etter den begredelige innsatsen de første 45 minuttene.

Omtrent midtveis i andreomgangen hadde nok Allegri og Juventus et håp om å få kastet en livline etter seg. Juan Cuadrado stupte i gresset innenfor Maccabi-feltet etter en duell der han fikk en dult av Pierre Cornud.

Colombianerens fall overbeviste verken dommer Antonio Lahoz eller VAR-kollegene nok til å gi Allegri, Cuadrado eller de andre i borteleiren medhold.

Juventus-trenerens bytter virket heller ikke som de ga gjestene ny giv.

Dermed ebbet kampen ut med et nytt elendig resultat for Allegri, som kan få det enda tøffere med å takle kritikken mot eget lag framover.