RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda en NHL-trener sparket

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Og han blir erstattet av førstemann som fikk sparken i NHL denne sesongen.

Anaheim Ducks har sparket Randy Carlyle fra trenerjobben. Det skjedde etter 1-4-seieren mot Montreal Canadiens natt til torsdag.

Inn kommer Bruce Boudreau, som fikk sparken i Washington Capitals tidligere denne uka. Også Paul Maurice i Carolina Hurricanes fikk sparken denne uka. Washington hentet inn Dale Hunter for Boudreau og Carolina erstattet Maurice med Kirk Muller.

Ducks har også sparket assistenttrenerne Dave Farrish og Mike Foligno, samt videokoordinator Joe Trotta. Brad Lauer har kommet inn som assistent.

Carlyle endte Anaheim-karrieren med 273 seirer på 516 kamper.

Randy Carlyle var trener i Anaheim fra august 2005 og fram til nå. Han ledet klubben til Stanley Cup-seier i 2007. Som spiller var Carlyle en av NHLs aller beste backer. Han ble faktisk kåret til ligaens beste back i 1981, etter en sesong hvor han scoret 16 mål og 83 poeng på 76 kamper.

- Dette var en ekstremt vanskelig avgjørelse. Randy er en strålende hovedtrener og gjorde en fenomenal innsats for oss i litt over seks sesonger. Vi takker ham for hans harde arbeid og dedikasjon til vår organisasjon, ikke minst for å vinne Stanley Cup. På dette tidspunktet følte vi likevel behov for en ny røst. Bruce er en vinner med en strålende cv, og vi er optimistiske med tanke på resten av sesongen, sier manager Bob Murray i en pressemelding.

Anaheim Ducks ligger nest sist i både den vestre avdelingen og NHL totalt med kun sju seirer på 24 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere