Gå til sidens hovedinnhold

Enda mer Bergh

Robert Bergh har levert en kanonsesong og fredag er det nye seire på gang i Østersund.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens nye svenske travekspert Patrik Fernlund

Vi er på vei inn i en ny førjulshelg og for travsporten er som vanlig høydepunktene mange. I V75-spillet er det fortsatt voldsomme 28 millioner kroner å hente for en eventuell alenevinner og denne helgen er det Drammen travbane som er vertskap i V75-spillet.

Etter at Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen var i gevinsthumør på Jägersro galoppbane i Malmø og fem andelslag på Eksperten fanget fire rette og flotte 9 065 kroner i utbetaling på hver, har Nettavisens fanget ca 800 000 kroner i gevinster siden sist fredag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi skal gjøre vårt ytterste for at denne helgen skal bli innbringende og at tipsflyten holder i. Fredag er det Østersund som starter "ballet" med både V4 og V5. Til kvelden er det Bir travbane som er vertskap for V65 her hjemme. I Sverige måtte Åby travbane gå til det sjeldne skritt på avlyse torsdagens V64-runde da tre løp var gjennomført grunnet enorme snømengder og alle innsatser ble derfor refundert. Ergo overføres jackpoten på NOK 1.162.257 til sekserpotten i V64 på Romme istendenfor og da er det all grunn til å sette noen innsatser dit i kveld.

Innleveringsfrister Østersund fredag
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.42
V5 kl 13.32

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Dagens spik
1 Krypton Eye (V4-2/DD-1) är härdad på V75 och har mött hårdare motstånd än detta. Har vunnit med skor på under förra vintern så det ska inte vara någon fara. Trolig ledning, eller om Windess tar sig förbi så lär han gå ut och överta då kusken på henne ofta kör åt Bergh.

HTML EMBED

Dagens Skräll
10 Min Lilla Luring (V4-1) såg jag värma på ett fint vis i Bollnäs i måndags. Hoppade då 1200 kvar när den svarade upp dödens. Inga stjärnor med nu och i andra starten i regi Bergh så kan segern mycket väl komma.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken