Endelig, Ciolek

Foto: Pascal Pavani (AFP/Scanpix)

Milram lyktes på den tredje etappen i Bayern rundfahrt.

28.05.10 16:53

Med to massespurter på de to første etappene, var nok ikke sportsdirektør Ralf Grabsch helt fornøyd med tingenes tilstand. Lagkaptein Gerald Ciolek har nemlig blitt nummer 4 og 9 på de ovenenvte etappene.

Men Milram-laget har lagt ned solide stykker arbeid underveis, og fredag kom endelig belønningen.

På vei mot Hersbruck var Milram igjen involvert når jakten på Jan Barta (Team Netapp) og Delio Fernandez Cruz (Xacobeo Galicia). Grabsch' mannskap sykler også for ryttere som Christian Knees, Dominik Nerz og Niki Terpstra i sammendraget.

Les også: Hardkjør for Nordhaug

Utbryterne lå mellom fire og fem minutter foran hovedfeltet på det meste. Etter 150 kilometer ble Barta hentet inn.

Med to mil igjen hadde feltet delt seg opp i mange forskjellige grupperinger. Edvald Boasson Hagen og Kurt Asle Arvesen var blant dem som satt og koste seg drøye fem minutter bak teten. Team Milram og AG2R bidro til å holde tempoet oppe i front, mens HTC-Columbia som ventet måtte gi slipp på ledertrøya til sprintesset Leigh Howard under den kuperte etappen.

I Hersbruck ble det nok en massespurt. Denne gangen var Ciolek raskest, mens Grega Bole (Lampre) og Steve Houanard (Skil-Shimano) kompletterte podiet.

Landslagssjef Steffen Kjærgaard ga oss denne rapporten etter målgang:

- Kurt og Edvald hang med i grupettoen etter den ene tøffe stigningen uti der. De begynner nok å slite litt med at de kommer direkte fra treningsmodus. Når det er lenge siden man har konkurrert, får man det ofte på den tredje etappen. I dag var det hardt, med mange bratte stigninger på mellom en og tre kilometer, forteller Kjærgaard.

Vil du vinne en tur til Tour de France? Svar på spørsmålet under!

2015-0

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag