Endelig en gladnyhet for Liverpool

Foto: REUTERS/Scanpix

José Reina og Javier Mascherano kan forlenge kontraktene sine med Liverpool før sesongen er omme.

05.03.10 22:18

Det var på denne tiden for et år siden at Liverpool virkelig fant storformen. Rafael Benitez mannskap slo stort sett alle, overbeviste stort og kjempet om ligagullet helt til slutten.

Men Manchester United lyktes å holde unna, og stakk av med ligatittelen.

Og etter det har det stort sett bare gått én vei for Liverpool.

Rykter rundt flere spillere
Salget av Xabi Alonso, skader på Steven Gerrard og Fernando Torres, og mye frustrasjon rundt eierskapet i klubben har ikke sørget for grobunn for gode resultater.

Og resultatene har vært elendige denne sesongen, med tanke på de ambisjonene Liverpool har hatt.

Samtidig som resultatene har uteblitt, har også spekulasjonene rundt Fernando Torres og Steven Gerrards framtid i klubben økt i omfang. I tillegg har to andre nøkkelspilleres framtid på Merseyside blitt spekulert i. For både Javier Mascherano og keeper José Reina er interessante navn for flere storklubber rundt i Europa.

Men fredag kunne Liverpool-manager Rafael Benitez bekrefte at det ser ut til at duoen forlenger sine kontrakter med klubben.

Spesielt Mascherano har vært koblet til flere andre storklubber, men Benitez er overbevist om at argentineren trives i klubben.

- Jeg snakket med han og hans agent forleden dag, og det stemmer at Javier er mer fornøyd nå. Samtalene var meget positive og Javier er godt etablert, sier Benitez, ifølge Sky Sports.

- 100 prosent sikkert med Reina
Og Benitez legger ikke skjul på at flere klubber har vist interesse for den argentinske landslagskapteinen, men tror nå at midtbaneterrieren blir i Liverpool.

Men om det var tvil om Mascheranos forlengelse, er ikke Benitez bekymret for keeper Pepe Reina. Flere medier har antydet at keeperen kunne vurdert å forlate Anfield til sommeren på grunn av de dårlige resultatene, men det er Benitez overbevist om at kommer ikke til å skje.

- Pepe er en nøkkelspiller og det er 100 prosent sikkert at han blir værende. Alt nærmer seg nå, og jeg tror vi har nyheter om Mascherano og Reina ganske snart, avslutter Benitez.

Liverpool spiller sin neste kamp borte mot Wigan, førstkommende mandag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.