RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig får Brækhus møte verdens beste

Foto: Montasje/Getty/Scanpix
Sist oppdatert:
Holly «Hottie» Holm kommer til Europa i oktober.

Den norske bokseren Cecilia Brækhus får muligheten til å møte verdens antatt beste bokser på kvinnesiden, Holly Holm, i oktober.

Bergensjenta hadde nesten gitt opp håpet om å få et møte med «Hottie» Holm i nærmeste framtid.

Men nå har altså Team Sauerland og Viasat-ledelsen kommet med et tilbud som er godt nok til å lokke den amerikanske jenta til Europa, skriver VG torsdag.

- Dette er en helt fantastisk nyhet, og den kom svært uventet. Jeg var på vei til trening da jeg fikk vite det. Jeg trodde ærlig talt ikke at det skulle skje nå snart, sier Brækhus til VG.

- Dette blir det nærmeste vi kommer kvinneboksingens svar på David Haye mot Vladimir Klitsjko. Men jeg kan love at denne kampen blir mer underholdende, fortsetter hun.

Brækhus har tre VM-belter i weltervekt og legger de i potten når Holm kommer i oktober. Det blir en av de aller største kampene i kvinneboksingens i historie.

Holm har bokset 34 kamper i karrieren, tre har endt uavgjort og det har blitt bare ett tap på den amerikanske jenta, som står med ni knockoutseirer.

Tapet kom etter at hun måtte gi seg på grunn av et stygt kutt mot Rita Turrisi så langt tilbake som i 2004.

Cecilia Brækhus har bokset de flest av sine kamper i danske Herning, men både København og flere steder i Tyskland skal være aktuelle for møtet med «Hottie» Holm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere