Endelig får Flo sjansen

Sunderland

Sunderland Foto: Foto: EPA/Scanpix

Onsdag kveld får Tore Andre Flo sjansen han har ventet på: Alt tyder på at han spiller fra start mot Mansfield i ligacupen.

13.08.03 13:11

Flo har scoret sju mål for reservelaget, men har av politiske grunner blitt vraket fra A-laget. Onsdag får han en gylden sjanse til å spille seg inn igjen.

- Tore blir involvert

– Jeg kommer til å gjøre en del endringer fra laget som tapte mot Nottingham Forest, og håper det skaper mer konkurranse om plassene. Noen kommer kanskje inn og gjør det bra? Flo kommer til å være involvert i kveld, jeg har ikke satt ham til side for godt, sier manager Mick McCarthy.

Selv om det bare er en kamp i ligacupen, er det alvorlig nok med tanke på at Sunderland fremdeles ikke har vunnet en eneste kamp under McCarthys ledelse (10 forsøk).

– Vi trenger en seier. Mange mener vi bare kan resie til Mansfield og vinne enkelt, men det er lettere sagt enn gjort. Jobben må gjøres, konstaterer McCarthy.

Overgangsfrist

Flo, Claudio Reyna og Michael Gray kan alle få sjansen i kveld. Samtlige av de tre er linket på vei bort fra klubben, men McCarthy benytter altså sjansen til å se dem i aksjon igjen.

– Det blir helt spesielt når det hele tiden er snakk om hvem som skal forlate oss. Disse spillerne vil gjerne spille i Premier League, men mens de ennå er her kan jeg likesågodt bruke dem. Det er en catch-22 situasjon: Ved å bruke spillere som egentlig vil bort, demotiverer du spillere som akter å bli. Og vil spillerne som er på vei bort egentlig være med og spille? Det første som skjer om en av dem gjør en tabbe, er at folk straks kommer til å si ”Han vil jo ikke være her uansett”. Alle disse hensynene må balanseres, påpeker iren.

Bare to uker gjenstår til overgangsvinduet lukkes ved midnatt 31. august.

– Så snart overgangsfristen er ute, må de som fremdeles er her motivere seg til å jobbe hardt og være klare for spill igjen, konstaterer McCarthy.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.