RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig for hockeygutta

Foto: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Etter seks strake tap kom triumfen.

ØSTERRIKE – NORGE 0-3:

Selvtilliten var nok ikke på topp hos det norske ishockeylandslaget før søndagens oppkjøringskamp mot Østerrike. Roy Johansens iskrigere sto nemlig med seks strake tap på de seks siste kampene.

Men seks dager før VM tar til i Sveits, så det ut til at de norske gutta var i ferd med å prikke inn storformen. Tre ganger fant de nettet mot østerrikerne, mens det nullen ble holdt i andre enden.

Tore Vikingstad sendte Norge i ledelsen i første periode, etter assist av Patrick Thoresen. Marius Holtet la på til 2-0 i midtperioden, mens Per-Åge Skrøder satte spikeren i kista fem minutter før slutt.

Allerede mandag venter en ny utfordring for Norge. Da møter de Hviterussland til den aller siste oppkjøringskampen før VM-alvoret starter 25. april.

I VM venter Finland, Tsjekkia og Danmark i gruppespillet. Tsjekkia er en av gullkandidatene, mens Danmark har flere NHL-proffer og er meget sterke.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere