Endelig for Marion Montana?

Foto: Hesteguiden.com

Bankerkandidatene står ikke i kø i dagens lunsj-V5 på Bjerke.

02.09.10 12:03

Klikk her for V5-forslag

Et alternativ kan Marion Montana (V5-2) være. Amerikaneren har vært forfulgt av uflaks og har en nydelig oppgave i overkommelig selskap.

Flotte betingelser
2 Marion Montana sikter på teten i V5-2. Han ble rett og slett for hissig sist og ødslet bort kreftene. Nå er det rett distanse og perfekt startspor. I den nest siste startene hadde han ikke marginene på sin side da han ble treer bak Oscar Hovmand og Up Front. Vi tror Kristian Bjørnerød klemmer til direkte. Skulle fireåringen komme foran tror vi dette løpet er kjørt. Helt til å stole på er han ikke. Verst imot er trolig 9 Siriuz. Vallaken leverte et fint løp etter pause sist og kan ventes ytterligere skjerpet til denne oppgaven. Han var lovende i Horpestad-regi som treåring. Ikke utenkelig at han nå går mot en lys fremtid om Mikkelborg har funnet ut av problemene på den skjøre krabaten. 3 Coeur Photo takket for silkereisen ved å spurte inn til seier sist. Det kan tenkes at han blir mer offensivt kjørt i dag siden distansen er en halv runde kortere. Vi mener uansett at hingsten er desidert best med ryggløp. 1 Global Kentucky er bedre enn raden. Ikke ufarlig med smygløp. 6 Adjunkt Roggenbihl er entaktet. Stod stille i tet på Klosterskogen tidligere i sesongen. Er best bakfra og kan komme til sin rett dersom det blir tempo over dette oppgjøret. Går det som vi spår så skal imidlertid Marion Montana ta seg av dette.

Du kan vinne 18 mill. på hest lørdag

Blir sørlendingen for god?
8 Grans Trygve (V5-1) var bedre enn noensinne sist. Han kan åpne fort, men vi tror ikke han har sjanse på å hente en lengde på en feilfri 5 Risendals Blesa. Sørlendingen kan likevel vinne om han skulle havne i dødens. Innsatsen sist var av beste merke. Nevnte Risendals Blesa ruser i vei. På en god dag kan hun holde unna, men hun er ikke enkel å stagge. 9 Trons Lomen utvikler seg fint i Jan Morten Hansen-regi. Han har avsluttet fint i sine løp og vi får langt fra sjokk om han skulle vinne denne gangen. 6 Findal Kongen blir litt betrodd, men syv andreplasser og like mange tredjepremier og null seire på 49 starter gjør at vi ikke kan betale for antivinneren.

Lever eksperttipsene fra Sportspill her

12 Games We Play (V5-3) er den beste hesten. Han skal normalt vinne uten galopp. Sist var han meget bra. Sporet behøver ikke å bety som mye. Han har tunge avslutninger som sitt varemerke og motstanden er svært enkel. Tøffest imot er 10 Enjoy The Money er en slugger som også går til mål så det suser. Svensken kommer til Bjerke med ambisjoner og dyktige Dagfinn Aarum har lovord å si om vallaken. En luring vil vi også ha med. 7 Yamina Limburgia har fart for en plass der fremme. Nå har unggutten Svein Knapskaug ovelatt tømmene til Bjerke-champion Geir Vegard Gundersen. Hoppa har aldri vunnet, men vi er fristet av å satse noen kroner på henne denne gangen.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en fantastisk lekkerbisken i V5-1 på Bjerkelunsjen.

5 Zuvara Boko får tipset i V5-4/DD-1. Den svenske hoppa er lynrask på en kortspeed. Distansen passer perfekt og selskapet er lettere enn hva hun har møtt den siste tiden.Hun blir vår DD-banker. 3 Fifty Cent var mye forbedret i den siste starten. Avsluttet da flott, men ble disket for utilbørllig kjøring. Ringreven Thor Borg får sjansen i sulkysetet i dag. 10 Ninotckathequeen var positiv toer bak Nugga Hydrup sist. Verre betingelser nå, men med hjelp av de rette ryggene kan det gå veien. 2 Spencer er startrask og leder muligens lenge. Han har dog ikke startet på over et år og formen er således usikker.

Tilbake i fjorårsform?
I V5-finalen tror vi det er lurt å bruke en del hester. 4 Gary Vision er usikker, men tramper han i vei i rett gangart blir han vrien å slå. Han har styrke til å vinne fra dødens om formen er på plass. 5 Dancing Darkness er på gang. Vant seks løp i fjor. Denne gangen er hun utstyrt med selveste Høitomt som makker. 3 Angel Ås er variable. På en god dag skal hun duge helt i toppen. Sist ble det for langt frem. 9 Milliondollarbaby D hadde en god sesong i fjor. Uttellingen denne sesongen har vært mager, men nå er hun i orden og trener bra. Hoppa skal strekes på sin store kapasitet. 6 D.N.T.Match er kjapp fra start. Hun er bedre til å forsvare seg enn til å angripe og kan bli skummel fra tet.


Tast her for V5-forslag. Vil du ha DD-tips trykker du her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.