RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Storvik

Endelig god nok

Sist oppdatert:
I 2005 var ikke Tommy Knarvik (28) god nok for Tromsø, i dag storspilte han mot Bodø/Glimt.

BODØ/GLIMT-TROMSØ 1-2:

ASPMYRA (Nettavisen) - Jeg var på prøvespill i Tromsø i 2005, men da ble jeg ikke funnet god nok av hovedtrener Otto Ulseth, sier Knarvik.

Han forteller at nåværende trener Steinar Nilsen, som da var assisterende trener, ville ha Knarvik. Likevel ble det aldri skrevet noen kontrakt, det ble heller satset på et lovende talent i klubben.

- At han ikke fikk kontrakt da skyldtes flere årsaker, mer vil jeg ikke utdype. Han er i klubben i dag, og det er jeg glad for. Gutten har trent bra i vinter, og det ser vi resultat av en strålende kamp i dag, sier Steinar Nilsen.

Kan bli en hit
Istedenfor tippeligaspill med ”Gutan”, ble det en sesong i Sogndal for Knarvik. Det lenge lovende talentet hadde ikke blitt den stjernespilleren mange håpet på.

Deretter bar det videre med et par sesonger i Sandefjord, som avsluttet med nedrykk i fjor.

I år håper han på bedre tider og generalprøven i dag mot Bodø/Glimt viste at han kan bli en meget spennende spiller i årets sesong.

Bedre treningskultur
- Endelig har jeg kommet til en klubb som har skikkelige ambisjoner, og det passer meg bra, fortsetter Knarvik.

Han forteller om ett miljø utenom noe han har opplevd før, og det har påvirket hans sportslige utvikling. I forhold til i fjor, merker han at treningskulturen er mye bedre i Tromsø enn den var i Sandefjord. I tillegg hjelper det å ha en trener som krever veldig mye av spillerne sine.

- Steinar står og pisker oss på trening, der nytter det ikke med unnasluntring. Dette fører igjen til at spillerne gir maks, og vi får et veldig godt utbytte av treningene, sier Knarvik.

God midtbaneduo
Han er veldig fornøyd med samspillet med Helge Haugen, og skryter voldsomt av sin makker på midten. Mens Haugen er den som springer mest, er Knarvik mer den som går på mål og skal avslutte.

Dette bekrefter også Nilsen, og sier at de har terpet mye på at Knarvik skal skyte mer.

Tromsø åpner årets sesong på bortebane mot Lillestrøm den 30. mars.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere