RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Michael Regan (Getty Images / All Over Press)

Endelig godt skadenytt for Spurs

Sist oppdatert:
Ledley King er tilbake raskere enn fryktet.

I fjor holdt en strekkskade på innsiden låret til Ledley King Tottenham-kapteinen utenfor nesten hele sesongen. Og på søndag måtte King gå av banen i førsteomgangen mot Newcastle etter å ha pådratt seg en lignende skade.

Dermed fryktet Tottenham-ledelsen et nytt langt skadeavbrekk, men undersøkelsene tirsdag var oppløftende for 31-åringen.

Strekken skal ikke være så alvorlig, og dersom skaden ikke forverrer seg er King trolig klar til kamp igjen mot Aston Villa 21. november. Med flaks kan han også rekke London-derbyet mot Fulham så tidlig som 6. november, melder London Evening Standard. http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-23999573-spurs-receive-ledley-king-injury-boost.do

Det er godt nytt for Spurs, som fra før av har Michael Dawson og William Gallas under intens behandling på fysioterapirommet. Det betyr at klubben i øyeblikket bare har Younes Kaboul og Sebastien Bassong som friske midtstoppere i troppen.

King er i inne i sin siste sesong på den nåværende kontrakten, og har fått beskjed av klubbledelsen om at han må spille minst 20 kamper denne sesongen om det skal være aktuelt med noen fornyelse. Problemet til King er at han har en kronisk kneskade som gjør at han nesten ikke får trent fotball. Han spiller kamp i helgen, og må hvile nesten en hel uke mens hevelsen i kneet slipper taket.

Dermed får ikke stopperkjempen holdt formen ved like, og blir ekstra utsatt for andre typer skader. Likevel storspiller han nesten hver gang han er på banen, og er blitt kalt «verdens beste fotballspiller som aldri trener».

Tottenham møter Rubin Kazan i Europa League torsdag, og det er ventet at manager Harry Redknapp vil hvile sentrale spillere som Emmanuel Adebayor, Luka Modric, Scott Parker og Rafael van der Vaart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere