RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig Joyful Lavec

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Hun har aldri vunnet i Norge. I dag mener vi bestemt at hoppa skal ta sin første seier siden august 2008. Joyful Lavec er vår lunsjbanker på Bjerke i dag.

Klikk her for å se våre V5-forslag

3 Joyful Lavec (V5-2) holder glimrende form. Eier Truls Roar Wivestad fra Horten har bygget opp igjen psyken på sin lynraske hoppe, og hun later nå til å være bedre enn noen gang etter at hun kom til Norge. Seksåringens to eneste seire er tatt på Åby i 2008 da hun stod i Olle Goops varetekt. Noen antivinner er hun ikke blitt. Joyful Lavec har stort sett møtt noen som er bedre. I dag står hun ypperlig til i tredjespor. Eieren forteller at den amerikanskfødte hesten skal kjøres for tet i dag. Normalt er det snakk om tetkjenning hver meter. Enjoy Lavec-datteren avsluttet strålende ute i banen til andre fra jumboplass i siste sving sist i et løp Treasure Meadow vant. Nå er konkurransen betydelig enklere.

Nettavisen har spilt inn 13 000 kroner på sine foreslåtte spill siden søndag!

Frekk bankerkandidat
En langt frekkere bankervariant er 2 Surfing Superb i V5-5. Vallaken som stort sett har vært ute i travritt (montè) den siste tiden, er ute i svært enkelt lag. Med feilfri avgang fra andresporet tror vi hesten til Bjørn Steinseth går helt til topps. Mindre interessant er det ikke at Surfing Superb pr. klokka ni i formiddag er et fjerdevalg, markert på 29 prosent av kupongene. Hans verste fiende er faktisk startgalopp, da han pleier å være hissig i startøyeblikket. Skulle han feile seg bort er løpet vidåpent. 5 Bordercall holder solid form og kan vinne løp når som helst. 3 Nuclear Winter er veldig bra på sitt beste, men har usikker form etter langt løpsavbrekk.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her


Dagens største V5-favoritt blir etter alt og dømme 7 Holtan Kongen i V5-4. Han leverte en tiltalende årsdebut etter nærmere åtte måneders pause da han vant i Skien. Normalt er han ytterligere forbedret. Grunnen til at vi garderer er at han skal måtte bruke en del krefter innledningsvis for å skaffe seg en bra posisjon. Blir han hengt opp i sporene innledningsvis skal han trolig måtte slite med et par konkurrenter. 3 Jærvsø Svarten galopperte i comebacket, men avsluttet klart godkjent. Vikersund-hesten er normalt kraftig forbedret med løp i kroppen. Den skjøre sønnen til Jærvsøfaks er en seriøs utfordrer. Det kan også sies om 11 Zappa R.B. Svensken måtte gi tapt for kapable Lykke Mio sist. Før det hadde hun tre strake seire, to av dem fra Momarken. Kommer hoppa riktig inn i løpet kan hun speede ned hele feltet.

Se opp for Nack Zain
V5-innledningen er en spillemessig utfordring. Favoritten 1 Miss Glory Dillon blir trolig overflydd fra start. Sporet kan derfor være en felle. Hjemmebanehesten travet to fine løp til tredje i januar på samme arena. 14/1 avsluttet hun fint bak Blue Ridge Gal og danske Mirror. Fjorten dager senere sikret hun bronsen i et målfotooppgjør mellom fire hester. 6 Glynis Pride L.B. møtte bedre hester i sine seiersløp i august og september i fjor enn hva tilfellet er i dag. Nå er formen uviss etter løpsopphold, men femåringen bør markeres i et billig selskap som dette. 9 Nack Zain er bedre enn raden. Lillebroren til Capital Invest får dessuten Gunnar Austevoll opp i sulkyen i dag. 11 Ask Superb og 4 Becks Patric kan en del, men de får det sjeldent helt til. 8 Baltic Broline gikk ok sist og kan være aktuell med videre fremgang og klaff fra dårlig spor.

Høyoddser vinner om favoritten feiler?
7 Opus One F.H. blir den klare favoritten i V5-3. Hesten til Jørn Olaf Olsen har hele tiden hatt enorme fartsressurser, men stort sett gjort det vanskelig for seg selv ved å galoppere. Han vinner mest sannsynlig feilfritt, men Lively F.H. sin lillebror er veldig usikker. Sist var han høyt opp nedover oppløpet og han kan galoppere når man minst venter det. 8 Ste Min Dina er en hest å spille. Hun fikk et alt for tøft opplegg sist, men gikk likevel bra. Med unntak av favoritten er dette et enkelt løp for henne. Hun kjemper i toppen uten uhell og hoppa er avgjort spillbar med høy odds i dag! Tapini er startrask. Svensken leder trolig lenge og kan holde helt inn om kreftene rasjoneres. 11 Antares har tunge avslutninger. Blir ikke reisen for drøy kan han vinne. Det samme kan sies om Aragorn E.E. Biri-hesten leverte et tiltalende prøveløp i Drammen. Sist gjorde han en fin innsats til sølv bak favoritten Opus One F.H.

Flott DD-gevinst!
Nettavisen kom med glimrende vruderinger i mot storfavoritten Jamilia på Bjerke i går, og de som spilte DD-forslaget til 320 kroner kunne inkassere meget pene 2640 kroner!

Ekspertforslag
Vi har tre kupongforslag til dagens V5-omgang som du vet et enkelt tastetrykk kan kjøpe ved å trykke her . Vårt Dagens Dobbel-tips får du ved å trykke her .

Nettavisen har fått V5 de tre siste lunsjomgangene!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere