Gå til sidens hovedinnhold

Endelig jublet RBK igjen

Endelig er det jubel igjen i Rosenborg-leiren, mens Start gjorde som de har gjort i hele år - avgjorde i sluttminuttene. Her kan du lese alt om den 13. serierunden.

Rosenborg sanket endelig tre poeng igjen etter at det ble 2-1 poeng borte mot Tromsø søndag kveld. Kampen var i utgangspunktet særdeles vrien, med tanke på turbulensen som har plaget trønderne de siste ukene, men Rosenborg reiste seg mesterlig og vant 2-1. Thorstein Helstad og Alexander Ødegaard scoret målene for Rosenborg.

Her kan du se alle scoringene fra den 13. serierunden.

Seieren, som kanskje var en tanke heldig, betyr uansett et ørlite pusterom for trener Per Joar Hansen, som er en hardt prøvet mann om dagen.

Lyn er også tilbake på vinnersporet igjen, etter at de vant 3-1 over Bodø/Glimt på Aspmyra. Bjarne Engebretsen ble dagens mann for Henning Bergs mannskap med sine to mål.

Allan Gaarde fikk en perfekt debut for sin nye klubb Viking. Han hadde ikke vært mange sekundene på banen før han satte inn 2-1-målet, som også viste seg å bli vinnermålet. Snakker om drømmedebut...

På Molde Stadion ble det også et perfekt comeback for Daniel Berg Hestad. Han var med på å slå Lillestrøm 2-0, etter at Matej Mavric nettet sikkert fra straffemerket, mens Mario Konate scoret det andre målet i din debut.

Brann befestet sin posisjon som Norges i øyeblikket nest beste lag, da de vant 2-0 over Ham-Kam hjemme på Brann Stadion. Robbie Winters, som har vært assist-kongen så langt i år, scoret endelig igjen for bergenserne. Paul Scharner, en av eliteseriens beste spillere så langt i år, scoret det andre målet like før slutt, etter et flott forarbeid av - jo da - Robbie Winters.

I søndagens siste kamp, Fredrikstad-Start, avgjorde Marius Johnsen med en kraftheading på overtid, noe som sikret Start tre nye poeng. De tar sommerferie på toppen av tabellen med en ledelse på seks poeng. Johnsen scoret for øvrig også Starts første mål.

Resultatene:

AALESUND-VIKING 1-2
BODØ/GLIMT-LYN 1-3
MOLDE-LILLESTRØM 2-0
BRANN-HAM-KAM 2-0
TROMSØ-ROSENBORG 1-2
FFK-START 1-2

Vålerenga-Odd spilles mandag.

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker

Kommentarer til denne saken