*Nettavisen* Sport.

Endelig Leicester-glede

Foto: EPA/Scanpix

Les Ferdinands seiersmål gav Leicester noe annet å tenke på for en stakket stund, etter skandalen som har ridd klubben som en mare den siste tiden.

13.03.04 20:40

Leicester har som kjent vært i hardt vær den senere tiden, etter anklager om massevoldtekt og innbrudd på La Manga nylig.

Beleilig seier
Nedrykningstruede Leicester kunne ikke vunnet på et mer beleilig tidspunkt, etter at både Leeds og Portsmouth tapte sine kamper lørdag.

Leicester er nå to poeng over streken, med bare de nevnte lagene, pluss Wolverhampton, bak seg på tabellen.

Ian Walker var i bra slag i dag, da han hindret både Stan Lazaridis, Clinton Morrison og Bryan Hughes fra å score på bra muligheter i første omgang.

Gode gamle Les
Birmingham var det beste laget i første omgang, men det var Leicester som tok kommandoen i andre, og hvem andre enn ringreven Les Ferdinand fikk æren av å bringe nytt liv inn i Leicester, da han puttet ballen enkelt i mål fra kort hold etter pasning fra Muzzy Izzet.

Både Tebily og Lazaridis hadde gode muligheter til å utligne mot slutten av matchen, men Leicester greide å stå i mot, og sikret seg dermed sin første seier på 14 kamper i Premier League.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.