Endelig med Brann-drakt

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

Etter uker med venting, kunne endelig Arnaud Monkam og Janez Zavrl ikle seg Branns treningsdrakt i dag. Men formen er det verre med.

15.02.06 13:12

LA MANGA, SPANIA (iBergen.no): - Arnaud har vært sammen med agenten sin i tre uker nå og har ikke trent. Men han er glad for å være her, sier Brann-lege Ola Jøsendal som var den eneste på treningsfeltet til Brann som var språkmektig nok til å skjønne den fransktalende19-åringen fra Kamerun.

Landet 00.30
Flyet med Monkam skulle egentlig landet i går ettermiddag, men Hans Lokøy og Raymond Sanden fra Branns støtteapparat fikk noen timers venting i bilen.

- Monkam mistet flyet fra Madrid til Alicante. Det var årsaken til at han ikke dukket opp før 00.30, forklarer sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.

Monkam så litt trøtt ut på morgentreningen som startet kloken 09.00 i dag, og ble straks tatt hånd om av U-trener Patrik Hansson.

Glad Zavrl
Sloveneren Janez Zavrl var også glad for endelig å kunne slutte seg til sin nye klubb.

- Ja, det har vært mye venting for meg og mye rot. Har ikke fått trene med min gamle klubb Domzale den siste måneden så jeg er ikke helt på topp fysisk, sier Zavrl til iBergen.no.

Etter en økt med sine nye lagkamerater, var Janez tydelig imponert over tempoet på treningen.

- Det er mye mer fysisk og aggresivt spill her i Norge. I Slovenia er det mer posession og ballbesittelse. Så er også tempoet noe helt annet. Det merker jeg allerede etter en økt med laget, sier 23-åringen.

Kan spille sentralt
Brann har hentet sloveneren som stopper, men 23-åringen har også spilt sentral midtbane.

- Jeg spilte stopper på klubblaget, men på U-21 landslaget har jeg spilt sentralt på midten. Men å spille stopper liker jeg veldig godt, sier Janez som sammen med Monkam i kveld skal gjennom en medisinsk undersøkelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.