Mohammed Abdellaoue spilte fra start og scoret sitt første bundesligamål for sesongen i 1-3-tapet borte mot Eintracht Frankfurt lørdag.

Har slitt
Den norske landslagsspilleren har slitt med vond rygg og fått lite spilletid for Hannover i høst. Lørdag var han tilbake i førsteelleveren og takket for tilliten med sitt reduseringsmål to minutter før pause.

Moa plasserte ballen i nettet med venstrefoten på et innlegg fra Lars Stindl på høyrekanten.

Scoringen ga bortelaget håp om poeng, men utligningen kom aldri. I stedet økte Eintracht Frankfurt til 3-1 etter mål av Alexander Meier i sluttminuttene. Hjemmelaget fortsatte dermed sin imponerende sesongstart etter opprykket med seks seirer på de åtte første kampene. Karim Matmour (8.) og Sebastian Jung (18.) ga vertene en tidlig tomålsledelse.

Vadim Demidov var igjen ubenyttet reserve for Eintracht Frankfurt.

Schalke med sterk seier
Blant de andre oppgjørene i Bundesligaen, var det kanskje Dortmunds oppgjør mot Schalke det var knyttet størst spenning til.

Hjemmesterke Dortmund fikk en tøff åpning på kampen, og lå under 2-0 til pause etter scoringer av Ibrahim Afellay og Marco Höger.

Robert Lewandowskis redusering etter 55 minutter, var det nærmeste Dortmund kom poeng.

Dermed befinner Schalke seg på en tredjeplass, mens Dortmund er på plassen under.

Bayern Munchen fortsetter
Det laget som topper den tyske serien, er for tiden Bayern Munchen.

Den posisjonen befestet de kraftig med 5-0 seier på bortebane mot Dusseldorf, etter scoringer av Mario Mandzukic, Luiz Gustavo, Thomas Muller (2) og Rafinha.

Bayern München står dermed med åtte seiere på åtte mulige hittil, og har skaffet seg et forsprang på fem poeng ned til Frankfurt.

Elverumsingen Vegar Eggen Hedenstad kom for øvrig inn i det 89. minutt i Freiburgs 2-0 seier borte mot tabelljumbo Wolfsburg. (NTB/Nettavisen)