*Nettavisen* Sport.

Endelig scoret Viking

Foto: Foto: Åge Pedersen / SCANPIX

Etter syv timer og 21 minutters måltørke i treningskampene, scoret endelig Viking mål igjen.

26.03.04 20:20

VIKING - SOGNDAL 1-0: Erik Nevland scoret kampens eneste mål da Viking slo Sogndal 1-0 på Stavanger Stadion fredag kveld. Viking var det førende laget mesteparten av kampen, og tok ifølge kamprapportene en fortjent seier på sin gamle hjemmearena.

- Vi spiller en god kamp i dag, og vi spiller oss til en rekke gode kamper. Skal jeg sette fingeren på noe, var det at vi ikke scoret enda mer mål, sier en mellomfornøyd Viking-trener Kjell Inge Olsen til TV 2 Nettavisen like etter kampen.

Han er fornøyd med at Viking nå "endelig" scoret mål i en treningkamp igjen.

- Ja, det har vært mye mas om at vi har scoret for lite mål. Det var kjekt både for Erik Nevland og hele laget at vi fikk hull på byllen igjen. Gledelig er det også at vi spiller oss til mange gode sjanser, sier Kjell Inge Olsen.

God Timm-debut
Vikings innleide Manchester United-spiss Mads Timm debuterte på topp for de mørkeblå og gjorde en god figur. Da dansken forlot banen like før slutt, fikk mottok han jubel og applaus fra publikum.

- Mads Timm gjorde en god figur. Han spiller til godkjent, og det er ikke verst i sin første kamp for Viking, ler Kjell Inge Olsen.

- Jeg forventer at han kan bidra med masse hos oss i tiden han har foran seg i Viking. Men når det har sagt, har både han og resten av guttene mye å jobbe med frem mot seriestart, oppsummerer Olsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.