Gå til sidens hovedinnhold

Endelig seier for Zucca

Tapsrekken stoppet for New York Rangers.

Etter tre strake tap var Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers tilbake på seierssporet onsdag med 2-0 mot Washington Capitals i NHL.

Nordmannens lag har hatt en tung sesongstart, og onsdagens seier var kun lagets andre på seks kamper.

- Det var en bra kamp av hele laget. Å vinne borte mot Washington er veldig sterkt, sa Zuccarello til NRK.

Poengløs
Han fikk 14.31 minutter med spilletid. Heller ikke mot Capitals noterte 26-åringen seg for noen målpoeng, og han er fortsatt poengløs denne sesongen. Zuccarello blokkerte to skudd og hadde én takling. Han var ikke på isen ved noen av scoringene.

Zuccarello har innrømmet at han må heve det offensive spillet sitt og begynne å notere seg for poeng.

- Selvfølgelig har man lyst til å være med og produsere, men pucken stusset ikke rett vei for meg. Det var først og fremst en bra forsvarskamp. Det blir ekstra fokus på at jeg ikke tar poeng ettersom vi har tapt så mange kamper på rad. Jeg jobber så hardt jeg kan, sa han.

Holdt nullen
John Moore sendte New York i føringen drøyt midtveis i midtperioden. Like etter økte Ryan Callahan til 2-0. Den svenske målvaktstjernen Henrik Lundqvist holdt nullen for første gang denne sesongen. Han stoppet 22 skudd.

- Vi gikk inn i kampen med troen på at vi kunne, selv om vi har hatt en tøff start, sa Lundqvist til nhl.com.

Rangers har igjen tre bortekamper før de skal spille sesongens første hjemmekamp 28. oktober. Neste kamp er mot New Jersey Devils. (©NTB)

Reklame

Disse gressklipperne er best i test

Kommentarer til denne saken