Endelig WSOP!

24.06.08 15:20

POKERBLOGG, ANDREAS HØIVOLD:

KØBENHAVN, 23. juni 2008

I dag reiser jeg endelig til Las Vegas og World Series of Poker. Det har vært litt slitsomt å være hjemme mens disse turneringene pågår, men nå reiser jeg altså. Eller, det vil si: Jeg holder på å reise. Jeg sitter nå i København og venter på flyet til Seattle.

Siden sist har jeg ikke spilt så mye poker. Ingenting live og selvsagt noen timer på Ladbrokes. Det er jo en del av ”jobben” min. I stedet for å spille etter NM så reiste jeg bort og tok en pause fra alt som hadde med poker å gjøre. Pokeren har jo gått ganske ræva i år, i alle fall resultatmessig. Derfor følte jeg for å ta en pause. Derfor reiste jeg 3-4 uker til Madagaskar. Der hadde jeg verken dekning på telefon eller nett som fungerte. Det ble med andre ord totalavhold med tanke på poker og nett. Litt rart, men også litt godt.

Madagaskar var gøy! Anbefales for alle som liker dyr i alle formater og størrelser. Er du derimot redd for øgler og insekter så bør du kanskje vurdere et annet reisemål.

Etter jeg kom tilbake fra Madagaskar så har jeg vært veldig opptatt. Først og fremst med å skrive stoff til min nye nettside, hoivold.com. Den skal være oppe å gå nå, selv om ikke alt er hundre prosent ennå. Det vil være litt forklaringer på ord og utrykk jeg bruker i bloggene der, så stikk gjerne innom!

På siden vil det også være oversikt over hvilke turneringer jeg har planer om å spille. I Las Vegas ser det ut til at det skal bli 5 turneringer på meg. Først ute er Omaha hi/lo pot limit som starter allerede i morgen. Hva jeg skal spille etter denne er veldig avhengig av resultater. Går det bra så tar jo en turnering for 3-4 dager, og da blir det lite rom for å spille nye turneringer. Går det dårlig så får jeg mer tid, men også mindre spillelyst. Så vi får se.

Det som er helt sikkert er at jeg skal spille Main Event. I neste blogg vil jeg skrive hvilken dag jeg starter. Så vidt jeg vet så blir det ikke dag 1A eller dag 1B.

Jeg har veldig lyst å spille $1000 rebuy-turneringen som starter 25. juni. Men den kan jeg kun spille hvis det går dårlig i Omaha hi/lo pot limiten. Så det kan være denne blir strøket. Jeg kommer muligens til å spille en billig H.O.R.S.E-event, men det er ikke sikkert. Jeg skal prøve en $ 1 500 Hold’em no limit, noe jeg faktisk ikke har prøvd før.

Under fjorårets WSOP så spilte jeg nesten ikke vanlige Hold’em-turneringer da jeg ville prøve nye spill. Jeg ble satt ganske grundig på plass, så i år blir det mer Hold’em.

Jeg kommer til å skrive litt blogger nesten hver dag fremover. I alle fall etter hver dag jeg har spilt, og jeg kommer også til å blogge litt om det andre som skjer når jeg kommer frem til Las Vegas.

På flyet ned her leste jeg om Trond Giske. Det sto at det eneste han ønsket var å klå på Mira Craig. Rart! En mann som vil ta på Mira Craig! Dette må jo være det mest fornuftige (og kanskje det eneste?) Giske har gjort som statsråd

Til sist vil jeg bare si til Nettavisens lesere at jeg selvsagt kommer til å fortsette å blogge på Nettavisen selv om jeg har fått eget nettsted.

Andreas Høivold

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag