*Nettavisen* Sport.

Endrer ikke opplegget

Hopplandslaget gjør ikke noen endringer på opplegget fram mot det siste rennet i hoppuka. Men det er ikke sikkert at alle hopperne blir med til Willingen til helgen.

Skuffelsen etter rennet i Innsbrück i går har lagt seg. Og hopperne var igjennom en økt med fysikktrening i alpebyen tirsdag, før de satte seg i bilene for å kjøre til Bishofshofen.

- Vi kommer ikke til å gjøre noe spesielt fram til det rennet. Vi fortsetter på det sporet vi har lagt opp, uansett om resultatene i går var dårlige, sier assistenttrener Geir Ole Berdahl til TV 2 Nettavisen.

Riktig retning
Han fremholder at trenerne fant positive elementer i enkelte hopp i går, tross relativt svake resultater.

- Flere av hoppene går i riktig retning. Det som manlger er to ordentlig hopp. Og hadde forholdene vært like, ville Roar stått på pallen. Da hadde det jo vært er greit resultat.

Roar Ljøkelsøy var fly forbannet på juryen som to ganger slapp ham utfor under veldig dårlige forhold, og ga klart uttrykk for det etter rennet. Berdahl sier Roar har lagt det bak seg nå.

Selvtillit
- Jada, det er nok glemt nå. Det var en sak ved enden av sletta der. Det er sånn som kommer når han gjør gode hopp, og likevel ikke flyr av sted.

- At han snakker sånn rett fra levra som han gjorde har en sammenheng med selvtillit. Han vet han kan henge med når det er like forhold. Derfor er det også lettere å si ting sånn i pressen. Hvis man ikke er på toppnivå så kan det fort høres ut som en unnskyldning om man skylder på forholdene, understreker assistenttreneren overfor TV 2 Nettavisen.

Gjør opp status
Bjørn Einar Romøren reiste i går hjem til Norge for å trene. Det er ikke sikkert at alle de sju gjenværende hopperne kommer til å reise til Willingen for World Cup-rennene der til helgen. Flere av hopperne har gitt uttrykk for at de er lei hele hoppuka.

- Vi gjør en kontinuerlig vurdering. Etter Bishofshofen gjør vi opp status, og det er ikke gitt at alle reiser til Willingen. Det blir fra fire til sju som drar dit, forteller Geir Ole Berdahl.

Hopperne skal igjennom trening og kvalifisering i Bishofshofen i morgen, før selve rennet på torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.