RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enerly gir råd om spillerkjøp

Sist oppdatert:
Dagfinn Enerly opplever jevn fremgang, og har mange meninger om hva Fredrikstad bør forsterke med foran neste sesong.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): Under en pressekonferanse med Lyn og Fredrikstad mandag i forbindelse med støttekampen for Dagfinn Enerly førstkommende torsdag, ble pressen informert om Enerlys status.

- Fortsatt tidlig
- Dagfinn har tidligere oppgitt at det vil ta lang tid før han kan si hvordan hans fremtid vil bli. På vegne av Dagfinn kan jeg nå opplyse at det er alt for tidlig å si noe om endelig prognose. Men det er jevn fremgang og han ser fram til å fortsette rehabiliteringsprosessen, sa advokat Terje Scavenius, som representerte familien Enerly.

Samtidig virker det klart at Enerly vil fortsette rehabiliteringsprosessen på Sunnås.

Fredrikstads administrerende direktør, Arve Mokkelbost, har hatt mange samtaler med Enerly etter at ulykken var ute.

- Hvordan har den siste måneden vært for deg?

- Det har vært både godt og litt vondt. Vondt fordi det er en spiller man er glad i. Samtidig får man økt initiativ og overskudd når man ser at andre mennesker også bryr seg, sier Mokkelbost.

Og avslører at spillerkjøp blir diskutert når han møter Enerly på sykehuset.

- Det fine er at Dagfinn har en oppfatning om dette. Det er en del av det vi snakker om når vi snakker sammen. Han synes mye. Og veldig klart. Det er veldig fint, og det er greit at vi snakker om de tingene som ikke bare er omkring ham. Jeg er "captain", sier han, forteller Mokkelbost.

Han forteller videre at Enerly var klar over at Fredrikstad hadde holdt plassen i eliteserien da han lå i sykebilen på vei til Ullevaal.

Ny info torsdag?
Enerly styrer fremdeles hva slags informasjon som skal slippes ut, men det kan komme ny informasjon i forbindelse med torsdagens kamp mellom Lyn og Djurgården.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere