Gå til sidens hovedinnhold

Enga på topp

Vålerenga knuste Vestli 31 21 i årets siste håndballkamp. Dermed topper opprykksfavorittene når lagene tar julepause.

Med to kamper mindre spilt topper Vålerenga damer tredje divisjon. Laget har vært suverene så langt og har vunnet ni av sine ti spilte kamper. På lørdag knuste de Vestli og kan dermed feire jul med god samvittighet.

Begge lagene hadde noen spillere ute før kampen, så utgangspunktet var likt for begge lagene.

- Vi startet kampen med bra angrep og forsvarsspill. Det var flott å se at Maren Romstad og Anne Marit Westly var i scoringshumør, sier trener Kim Næss.

Vestli var nok litt på kanten tøffe og dommerene måtte flere ganger vise ut vestlispillere etter tøffe taklinger.

Pauseresultatet var 9-14 til Vålerenga, og utover i 2. omgang tok ett sterkt Vålerengalag mer tak i kampen og endte opp med en trygg 10 målsseier som aldri var truet.

Vålerengas trener, som for tiden lider av en sterk forkjølelse og dermed overlot mye av lagledelsen til assistent Joakim Resare i denne kampen, uttaler at Vålerenga nå har grepet om seieren i divisjonen og direkte opprykk til 2. divisjon etter at Oslo Studentene senere på kvelden tapte borte mot Vestby.

Kampens spiller var Vålerengas kaptein Anne Marit Westly som i tillegg til å være toppscorer sto en god kamp i forsvar og scoret kampens perle, et skudd fra 40 meter ifra eget forsvar akkurat som Linn Kristin Riegelhuth i EM

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene