Gå til sidens hovedinnhold

Enga tar hevn

Det er uakseptabelt å tape for Stabæk enda en gang. Her er søndagens andre oddstips.

Sportspills meny søndag
V75 Axevalla: Femtevalg banker i kampen om sju rette
V5 Sørlandet: Hamre viser muskler
Tippetips: Poeng til Bergen, igjen
Oddstips 1: Sterke Bruntrøyer
Oddstips 2: Nå vinner Vålerenga

Dobbel V5 Biri: Schuvablessa for tredje gang

Langoddsen innleder med fotball fra Sveits og sykkelsport. Deretter følger en rekke objekter fra norsk, dansk, svensk og finsk fotball. Legg merke til at kampene i Tippeligaen og Adeccoligaen har avspark klokken 16.00, to timer tidligere enn vanlig. Utover kvelden kan vi kose oss med fotball fra Island, Irland og Brasil.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
17. Tromsdalen - Start - (pause) U 2,20

Norsk Tipping spekker opp programmene med pause-spill til mange kamper nå som det er generelt lite som skjer i fotball-europa. Dette ga muligheten for langskudd-treff på Viking-ledelse til pause til 6,50 i Molde i går, og nå skal vi prøve å runde av uka med enda et treff.

Det skal skje i Tromsdalen, der hjemmelaget ligger nede for telling etter 2-7 mot HamKam og med skadeproblemer i laget. Etter sjokk-tapet sist og 1-6 i sekken til pause på Hamar, blir det garantert oppstramming defensivt hos TUIL. Samtidig returnerer den viktige backen Eirik Yndestad fra suspensjon. Hjemme i Dalen er ikke TUIL så svake, og de to siste her har gitt 0-0 mot Sarpsborg og 3-2 mot Hødd. Begge sto uavgjort til pause. Starts siste bortekamper har gitt 0-0 på Høddvoll og 3-2-seier mot Bærum. I Bærum lå Start under til pause. 2,20 for at et antatt ultradefensivt TUIL holder Start til 0-0 til pause er et fint langskudd som vi har god tro på. Spillet går selvsagt også inn ved 1-1, 2-2 og så videre.

Dagens avslag
3. BSC Young Boys - Grasshopper Club Zürich H 1,30

Vi må riste litt på hodet nå vi ser de lave favorittoddsene Norsk Tipping tilbyr fra de litt mindre kjente ligaene, som den sveitsiske, irske og portugisiske for eksempel. Super League i Sveits er helt i oppstartsfasen og Young Boys har ikke noen tradisjoner for å hevde seg mot Grasshoppers. 1,30 på denne hjemmeseieren kan fort bli en dårlig start på dagen og oddsen er så lav at innsatser er utelukket fra oss.

Dagens spill
Etter en vrien dag i går ser vi flere muligheter i dag. Vi har kommet med en dobbel fra Adeccoligaen, og nå skal Vålerenga spilles mot Stabæk i Tippeligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

34. Stabæk - Vålerenga
Tippeligaen. Det ser ille ut for Stabæk nå. Etter to seire før sommeren er man nå inne i en ny tapsrekke, som foreløpig teller tre: 1-2 mot Brann, 1-2 mot Godset og sist helg 1-3 i Sogndal. Det var liksom i Sogndal man kunne overrasket og fått til noe, mot en motstander ute av form, men nei, det ble et klart tap. Et lag man med maksimalt hell kunne passert på tabellen i løpet av høsten, er nå 12 poeng foran. Det tok 5 minutter før man lå under, og Stabæks forsvar har litt å rette på.

Fredrik Brustad (m) måtte ut med skade i Sogndal, men kan være klar igjen her. Ricardo Clark (m) er mer usikker, sliter med en skade og er dessuten på vei bort fra klubben. Vegar Eggen Hedenstad (f) er solgt til Freiburg. Torstein Andersen Aase (a) er ute, sier trener Belsvik i et intervju på klubbens nettside.

Vålerenga er oppe på 6. plassen, de viser brukbare takter med 2-1-2 på de fem siste. De yppet seg mot Molde forrige helg, men tapte 1-2 på Ullevaal. Før det var de heller svake i Skien, men slo likevel Odd 3-2 etter at Nielsen viste goalgetter-takter. Seier 2-0 i Sandnes også. Før sommeren røk Enga 1-2 på hjemmebane for Stabæk, noe som bør hevnes nå. Statistikken forteller at Vålerenga har ikke vunnet på Nadderud stadion i en obligatorisk kamp siden 1995. Så får vi se om trener Andresen kan rette på dette nå, med sin fortid på Nadderud som Stabæk-spiller.

Fegor Ogude er ute i flere uker for bortelaget, samt langtidsfraværet Yssouf Koné, og Dawda Leigh.

Vi holder Vålerenga for et bedre lag enn Stabæk denne sesongen, og nå må de ta hevn for det sure tapet i juni og vinne på Nadderud. Det bør de klare. Når oddsen er hele 2,00 på Vålerenga setter vi spillekortet i kortleseren. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

34. Stabæk - Vålerenga 3,05 3,25 2,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken