*Nettavisen* Sport.

Engelen Villa Park har ventet på

Foto: EPA/Scanpix

Juan Pablo Angel ser endelig ut til å bli den spissen Aston Villa-fansen håpet på, nesten tre år etter at klubben betalte 110 millioner kroner for ham. I Leicester er ikke jubelen like stor.

ASTON VILLA – LEICESTER 3-1: Rett skal være rett - Leicester City anno 2003 er vel neppe den største utfordringen Premier League har å by på. Men klubben er kjent for å være vanskelig å spille mot.

Det så ikke slik ut for Juan Pablo Angel lørdag.

Over på et kvarter

17 minutter ut i kampen var poengene fordelt. Ben Thatcher headet ballen i eget nett etter åtte minutter, mens colombianske Angel la på til 2-0 bare to minutter senere - også det med et hodestøt. Den unge Villa-spilleren Pete Whittingham la innleggene til begge målene.

27 år gamle Angel scoret Villas tredje for dagen i det 17. minutt, nok en gang etter at Villa utnyttet Leicester defensivt svake venstreside. Kampen var over.

Det betydde i grunnen lite at Leicester til alt overmål fikk Les Ferdinand utvist fem minutter før pause. Kanskje har veteranen spilt for mange kamper til at han orket tanken på en meningsløs andreomgang?

Tåpelig utvisning

Utvisningen kom i alle fall etter to gule kort - begge for munnbruk.

- Les er sikkert skuffet, og med full rett. Jeg er i alle fall skuffet. Du kan ikke forsvare dette, jeg komme ikke til å gjøre det. Men reaksjonen holder vi internt, sa Leicester-manager Micky Adams ifølge PA.

David O’Leary kunne smilende konstatere at den første seieren som manager i Aston Villa var i boks. Mer bekymringsfullt var det å se Darius Vassell hinke av banen sju minutter før slutt.

Mister landskamper

23-åringen sliter med en bekkenskade, og ser nå ut til å miste England viktige EM-kvalkamper mot Makedonia og Liechtenstein. Han sto også over Kroatia-kampen på grunn av samme problem.

- Darius blir ikke frisk nok til å bli med England. Han har et bekkenproblem som må ordnes. Vi må se nøye på ham nå; sesongen er for lang til å la ham fortsette på denne måten, kommenterte O’Leary.

- Han har visstnok hatt dette problemet i noen år nå.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.