RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FARVEL?: Romelu Lukaku skal visstnok ikke ønske å signere ny kontrakt med Everton.
FARVEL?: Romelu Lukaku skal visstnok ikke ønske å signere ny kontrakt med Everton. Foto: Adrian Dennis (AFP)

Engelsk avis: - Romelu Lukaku vil ikke skrive ny kontrakt med Everton

Sist oppdatert:
Vil spille Champions League.

Romelu Lukaku skal ha bestemt seg for at hans fremtid ikke ligger på Goodison Park. Ifølge Liverpool Echo har den belgiske monsterangriperen ønsker å spille Champions League neste sesong.

Det har lenge vært ryktet at Everton og Lukaku nærmet seg en ny femårsavtale, men det kan nå se ut til at disse samtalene har brutt sammen.

The Telegraph melder at Everton har hatt lyst til å sette inn en utkjøpsklausul på 90 millioner pund i Lukakus nye kontrakt, hvilket ville betydd at belgieren hadde blitt verdens dyreste spiller dersom noen skulle ønske å kjøpe ham i fremtiden.

Echo skriver at Lukaku nå ønsker å utfordre seg mot Europas elite, og at selv om Everton skulle kvalifisere seg til Europa League, så vil dette ikke være nok.

Lukaku ble intervjuet på fransk TV etter helgens seier over West Bromwich der han var veldig klar på at kontraktssamtalene ikke har gått den veien Everton kanskje hadde håpet.

«Kommer du til å signere ny kontrakt?» spurte reporteren. «Nei» skal Lukaku ha svart uten å nøle. Han skal også ha sagt at han ikke tenker over å skrive under på en ny kontrakt med Everton.

Lukaku står med hele 19 seriemål denne sesongen for Everton, og er med det Premier Leagues toppscorer sammen med Tottenhams Harry Kane. Lukaku har også flest scoringer for Everton i Premier League-epoken med 62 totalt.

Belgieren, som ankom Everton fra Chelsea i 2013, kan nå se ut til å være klar til å bevege seg videre. Han har kontrakt i to sesonger til med Liverpool-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere