RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engelsk avis: - Carlo Ancelotti blir ny Bayern München-trener


SJEF: Det ser ut til at italienske Carlo Ancelotti tar over etter Pep Guardiola i Bayern München.
SJEF: Det ser ut til at italienske Carlo Ancelotti tar over etter Pep Guardiola i Bayern München. Foto: Pierre-philippe Marcou (Afp)
Vil signere en treårskontrakt.

Det er den engelske avisen The Guardian som eksklusivt kan melde at Carlo Ancelotti har inngått en avtale med Bayern München, og vil ta over etter Pep Guardiola i den tyske storklubben.

Det har lenge gått rykter om at Guardiola kommer til å bekrefte at han forlater Bayern etter sesongen, og det ser ut som klubben allerede vet hva Guardiolas avgjørelse.

Samme avis melder at Ancelottis agenter har snakket med Bayern om en treårskontrakt, og at det nå ikke er mye om å gjøre før den rutinerte italieneren tar fatt på den tyske Bundesligaen.

Ancelotti har vunnet Champions League som trener med både AC Milan og Real Madrid, og har også vunnet Premier League med Chelsea og Ligue 1 med Paris Saint-Germain.

Etter et hvileår ser det endelig ut til at den karismatiske italieneren returnerer til fotballen. Dermed kan han bli en av veldig få til å vinne ligaen i tre forskjellige av de store europeiske ligaene dersom han tar over Bayern München.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere