*Nettavisen* Sport.

Engelsk avis: - Chelsea vil ha Berahino i januar

- Chelsea vil ha Saido Berahino

GOALGETTER: West Bromwichs Saido Berahino skal være sterkt ønsket av Chelsea i januar. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Vurderer bud på over 200 millioner kroner.

Det er den engelske avisa The Telegraph som hevder at Chelsea er veldig interesserte i den engelske landslagsangriperen når overgansvinduet igjen åpen i januar.

Om en overgang skal gå i orden så vil Chelsea, etter det avisa erfarer, legge over 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg West Bromwich-spissen.

Det er ventet at Berahino vil erstatte colombianske Radamel Falcao som har hatt en katastrofal tid i London-klubben. Faktisk er det så ille at Chelsea nå vil kvitte seg med spissen allerede i januar.

Berahino scoret 20 mål for West Bromwich sist sesong. I sommer var han del av en av sommerens største overgangssagaer der West Bromwich sa nei til fire bud fra Tottenham. Berahino leverte inn overgangssøknad, men måtte forbli i West Bromwich. Etter dette tok han til sosiale medier der han sa at han aldri kom til å spille for West Brom-direktør Jeremy Peace igjen.

Siden har Berahino blitt brakt tilbake at West Bromwich-trener Tony Pulis og har scoret tre mål så langt i år. Avisa mener å vite at Peace ikke ønsker å selge i januar, og at det kan bli spesielt vanskelig nå med tanke på at West Brom kjemper mot nedrykk.

Med kun atten måneder igjen av kontrakten sin er sjansene minimale for at Berahino signerer en ny avtale, og The Telegraph tror derfor at et bud på like over 200 millioner kroner vil være nok til å få han til Stamford Bridge.

Andre navn som skal være i Chelseas kikkert er Napolis Gonzalo Higuaín, Paris Saint-Germains Édinson Cavani og Alexandre Lacazette fra Lyon. Akkurat nå ser det ut til at er Berahino som er foretrukket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag